Van még remény a svédek számára

2013. November 17. Sunday in Hírek, Világbajnokság 2014

Zlatan Ibrahimovic

A portugál labdarúgó-válogatott péntek este 1-0-ra legyőzte Svédországot a világbajnoki pótselejtező első mérkőzésén. Cristiano Ronaldóék örülnek a győzelemnek, míg a svédek csalódottak, hogy nem tudtak gólt szerezni, de kedden ezen változtathatnak.

 

Meglepően jól muzsikált a svéd védelem, mert bár a Ronaldo, Hélder Postiga, Nani, Joao Moutinho négyes több helyzetet is ki tudott alakítani, csak egyetlen gólt szerzett a hazai válogatott, méghozzá a Real Madrid klasszisának köszönhetően.

Az északiak jó és szervezett védelmüknek köszönhetően tehát még életben tartották továbbjutási reményeiket, de ha gólt kapnak a visszavágón, szinte reménytelen helyzetbe kerülnének. Utoljára egy évvel ezelőtt sikerült sztáregyüttest legyőznie odahaza Svédországnak, akkor Anglia 4-2-re kapott ki felkészülési mérkőzésen.

“Csalódott vagyok, mint mindig, ha veszítünk, de a védelmünkkel azért elégedett vagyok. A döntetlennel kiegyeztem volna a mérkőzés előtt, most nem vagyok tehát boldog. Azért annak jobban örültem volna, ha nem egy-nullára, hanem kettő-egyre kapunk ki” – olvashatóak Erik Hamrén svéd szövetségi kapitány szavai az nso.hu-n.

“Rosszabb lett volna a kettő-nulla” – vélekedett Zlatan Ibrahimovic. “A döntetlen meg jobb. Nehéz mérkőzés volt, remélem, otthon jobban megy majd. Portugália a favorit, csak ezt tudom mondani most is, de azért a mi válogatottunkban is vannak jó játékosok.”

A Paris Saint-Germain klasszisa nem fogott ki jó napot, szinte alig találkozott a labdával, jó megmozdulása pedig még annál is kevesebb volt. Hozzá hasonlóan Ronaldo sem érti, miért beszél mindenki a kettejük csatájáról, miközben a svéd és a portugál nemzeti válogatott csatázik egymással azért, hogy ott legyen a 2014-es brazíliai világbajnokságon.

Svédország sikerét a keddi visszavágón 2.62 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.20, a vendégek sikerére pedig 2.80 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply