Utánpótlás-válogatottat igazolt a Leeds

2014. February 27. Thursday in Angol Championship, Hírek

A Championship középmezőnyében tanyázó Leeds United hivatalosan bejelentette, hogy kölcsönben, szezon végéig szerződtette Connor Wickhamet.
Brian McDermott

Brian McDermott lehetőségei bővültek a támadósorban.

A Leeds feljutási terveket szövögetve vágott neki az idénynek, de az optimista várakozásoktól jóval elmaradva, csak a tabella középmezőnyéhez tartozik, 31 forduló után a 11. helyen áll, igaz, csak hét ponttal van lemaradva a play off helyet jelentő, hatodik pozíciót elfoglaló Reading mögött.

A klubnál még bizakodnak, hogy sikerül elcsípni a rájátszást, ehhez azonban javulnia kell az együttesnek. A szakmai stáb ezért új játékossal erősítette meg a keretett, a 20 éves Connors Wickham kölcsönben érkezett a Sunderlandtől.

A támadó tagja az angol U21-es válogatottnak, és az idény első felében meglehetősen jól teljesített, a Sheffield Wednesday kölcsönjátékosaként 11 meccsen 8 gólt szerzett. A Sunderlandbe így sem tudta beverekedni magát, végül az érte sorban álló klubok közül a Leeds ajánlatát fogadta el.

“Nagyon sokan versenyeztek az aláírásáért, de ő ide szeretett volna jönni hozzánk. Egy fiatal angol játékossal erősödtünk, aki előtt nagyon szép jövő áll. Nagyon örülök, hogy sikerült megszereznünk” – jelentette ki Brian McDermott, a leedsiek szakvezetője.

A Leeds múlt szombaton is kölcsönvett egy játékost, a Stoke City kapusa, Jack Butland ugyancsak a szezon végéig írt alá a Unitedhez.
A leedsiek a hétvégén az előző három bajnokiját pont nélkül záró, így a negyedik helyre visszacsúszó Queens Park Rangers együtteséhez látogat. A QPR győzelmére 1.90 az odds, a döntetlenre 3.40, a Leeds diadalára a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply