Újpesten szerzett három pontot a Videoton

2014. April 19. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Három, nyeretlenül megvívott mérkőzés után gyűjtötte be ismét a három pontot a Videoton a labdarúgó OTP Bank Ligában: a székesfehérvári csapat a 25. fordulóban az Újpest vendégeként győzött egy góllal.

 

A fővárosi együttes sorozatban a negyedik bajnoki mérkőzésén nem tudott nyerni.

OTP Bank Liga, 25. forduló:

Újpest FV-Videoton 1-2 (0-0)

Szusza Ferenc Stadion, 2100 néző, v.: Erdős
gólszerző: Kabát (81.), illetve Zé Luis (58., 60.)
sárga lap: Nagy (69.), illetve Brachi (62.), Álvarez (71.), Sándor (90.)

  • Újpest: Dmitrovic – Nagy, Heris, Litauszki, Ngawa – Suljic, Vasiljevic, Kosovic (Kabát, 57.), Stankovic (Zamostny, 76.), Balogh B. – Lázár (Simon, 57.)
  • Videoton: Calatayud – Brachi, Vinícius, Juhász, Stopira – Álvarez (Nildo, 87.), Sándor, Vítor Gomes, Haraszti (Paraiba, 82.) – Nikolics, Zé Luis (Kovács, 76.)

Mozgékony futballal, három helyzettel kezdte a mérkőzést a Videoton, azután jórészt a mezőnyben folyt a játék. Az Újpest nem tudott komoly gólhelyzetet kialakítani az első félidőben, csak az utolsó percekben jutott el néhányszor a székesfehérváriak kapujáig.

Fordulás után megint a Videoton kezdeményezett, egymás után vezette támadásait, az Újpest képtelen volt kibontakozni. Ezen a helyzeten igyekezett kettős cserével változtatni a hazaiak trénere, néhány perccel később azonban már két góllal vezetett a fehérvári gárda. A hajrához közeledve váratlanul szépített az Újpest, majd nagy erőket mozgósított az egyenlítésért, de nem sikerült újabb helyzetet kialakítania.

sgr \ sma \ bdó

MTI 2014. április 19., szombat 19:59

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply