A Kecskemét legyőzte az MTK-t

2014. April 19. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A Kecskemét első félidei játékának köszönhetően legyőzte az MTK-t a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának szombati mérkőzésén.

 

OTP Bank Liga, 25. forduló:

KTE-Phoenix Mecano – MTK Budapest 3-0 (2-0)

Kecskemét, 2120 néző, v.: Andó-Szabó
gólszerzők: Simon A. (13.), Savic (29.), Pavicevic (92.)
sárga lap: Vukasovic (5.), Póti (31.), Patvaros (55.), illetve Vukmir (25.), Kálnoki (62.) Vass Á. (71.), Pölöskei (90.)

  • Kecskemét: Poleksic – Póti, Karan, Varga, Forró – Eninful (Patvaros 17.), Vukasovic, Savic (Pekár 58.), Gréczi – Simon (Pavicevic 74.), Szécsi
  • MTK: Hegedűs – Nagy, Kálnoki, Rodenbücher (Vass Á. a szünetben), Fejes – Kanta, Vukmir, Pölöskei – Vass P. (Eppel 82.), Torghelle, Horváth (Ladányi 63.)

A mérkőzést határozottabban kezdő hazai csapat az első negyedórában egy szép támadás után megszerezte a vezetést. A Kecskemét továbbra is támadásban maradt, és Savic egyéni akció után kapura lőtt, a labda a későn vetődő Hegedűs alatt a hosszú sarokban kötött ki.

A második félidőben az MTK került mezőnyfölénybe, a házigazdák a kapujuk elé tömörültek, és csak a védekezéssel törődtek. A mérkőzés végén már mindenki a bírói sípszót várta, amikor két MTK-játékos a saját kapuja előtt összeszaladt, a labda Pavicevic elé pattant, akinek gyenge lövése a hálóban kötött ki.

bgj \ sma \ brr

MTI 2014. április 19., szombat 18:06

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply