Döntetlent játszott a listavezető Pakson

2014. April 19. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A listavezető Debrecen csak döntetlent ért el a kiesés ellen küzdő Paks otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának szombati játéknapján, így előnye három pontra csökkent üldözőjével, a második helyen álló, címvédő Győrrel szemben.

A vendégek sorozatban harmadik bajnoki mérkőzésükön nem tudtak győzni, a hazai együttes nyeretlenségi szériája pedig immár 18 meccses.

OTP Bank Liga, 25. forduló:

MVM Paks – DVSC-TEVA 0-0

Paks, 1000 néző, v.: Szabó Zs.
sárga lap: Bori (60.), illetve Seydi (16.), Brkovic (31.)

  • Paks: Molnár P. – Heffler T., Fiola, Kovács G., Szabó J. – Bori (Lázok, 63.), Windecker, Bartha, Kecskés, Könyves – Simon A. (Tököli, 63.)
  • Debrecen: Novakovic – Lázár P. (Morozov, 68.), Máté P., Brkovic, Korhut – Bódi, Mihelic, Tisza (Kulcsár T., 54.), Zsidai – Volas, Seydi (Sidibe, 54.)

Az első félidőben jóval többet birtokolták a labdát a debreceniek, a nagyobb gólszerzési lehetőségek mégis a paksiak előtt adódtak, előnybe azonban egyik félnek sem sikerült kerülnie.

A szünet után mindent elkövettek a gólért vendégek, de nem tudták bevenni Molnár kapuját, s miután a szórványos hazai támadások is eredménytelenek maradtak, meglepetésre pontosztozkodás lett a vége.

slr \ sgr \ brr

MTI 2014. április 19., szombat 18:00

Related Articles

Leave a Reply