Újabb távozó a Puskás Akadémiánál

2014. January 22. Wednesday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Egyelőre csak távozókat jelentette be hivatalosan a Puskás Akadémia FC, de a hírek szerint hamarosan erősít is a kiesés elől menekülő klub.
Benczés Miklós

Benczés Miklós együttese hamarosan bejelentheti első igazolását.

A Puskás Akadémia jelenleg nincs kieső helyen az OTP Bank Ligában, de tavasszal nagy csatát vívhat a riválisokkal a bennmaradásért. A célok elérése érdekében igazolnia is kell a klubnak, eddig azonban csak távozókat jelentett be a vezetőség. Haraszti Zsolt után Uros Nikolics is elhagyta az egyesületet, miután mindkettőjüket visszarendelte kölcsönből anyaegyesületük, a Videoton FC.

Két játékosnak a szakmai stáb köszönte meg a munkáját, Mamadou Wagué és Luque játékára sem tart igényt Benczés Miklós vezetőedző.

A hírek szerint először a védelmet erősítené meg a szakvezető, ennek érdekében a vezetőség tárgyalásokat folytat Vaskó Tamással, és a hírek szerint szóban már meg is egyeztek a felek. Vaskó ősszel Mezőkövesden futballozott, de szerződésében volt egy olyan kitétel, miszerint a borsodiaknak el kell engedniük a játékost, amennyiben valaki bejelentkezik érte. A focista a napokban az MTK-val edzett, és a kék-fehérek mestere, Garami József kezdeményezte is a szerződtetését, ám úgy tűnik, a Puskás Akadémia jobb ajánlatot tett, és elhappolja a fővárosiak elől a focistát.

A felcsútiak most már válogatott játékossal is büszkélkedhetnek, Pintér Attila ugyanis meghívta a keretben számításba vett játékosok e heti összetartására Lencse Lászlót, az akadémisták csatárát.

“Titkon már régóta vágytam rá, hogy kapjak egy meghívót, az előző félévben jól végeztem a munkámat, elég sok gólt rúgtam, ennek szól a szövetségi kapitány bizalma. Bízom benne, hogy ha meg tudom őrizni ezt a formát, meccsen is debütálhatok a válogatottban” – jelentette ki Lencse.

A PAFC szerdán játssza első felkészülési mérkőzését, az ellenfél a másodosztályú Szolnok lesz. A Puskás Akadémia győzelmére 1.61 az odds, a döntetlenre 4.33, a szolnoki sikerre 3.80 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply