Két fronton küzdenek a Fradi középpályásai

2014. January 22. Wednesday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Speciális helyzetben van Gyömbér Gábor és Holman Dávid, a Fradi két középpályása, hiszen két csapatban is új edzőt kell meggyőzniük, hogy érdemes számolni velük.
Gyömbér Gábor

Gyömbér a válogatottban is alapemberré válhat.

Gyömbér Gábor alapember volt a Ferencvárosnál ősszel, és tagja volt Egervári Sándor volt szövetségi kapitány válogatott keretének is, de a nemzeti csapatban jóval kevesebb szerepet kapott, mint a zöld-fehéreknél. A Fradinál Ricardo Moniz leváltása után Thomas Doll lett a vezetőedző, aki a keret minden tagjának lehetőséget biztosít a bizonyításra, míg a válogatottnál Egervári Sándort Pintér Attila váltotta, aki ugyancsak kíváncsi a középpályásra együttesében.

Gyömbér így most két fronton is igyekszik helyt állni, és bízik benne, hogy Dollnál és Pintérnél is fontos szerepet kap tavasszal.

“Fontos, hogy Thomas Doll előtt bizonyítani tudjak a felkészülés során, bízom benne, hogy védekező középpályásként kapok lehetőséget a következő meccseken is, mert ez a poszt fekszik a legjobban nekem. A válogatottnál is szeretném megmutatni, mit tudok, itt ugyancsak óriási a konkurenciaharc. Eddig ott tudtam lenni Pintér Attila válogatott összetartásain, remélem, nem látom kárát, ha a későbbiekben egy-két alkalommal esetleg nem tudok eljönni a válogatott összetartására” – mondta Gyömbér.

Holman hasonló kihívással küzd, ő ősszel még az U21-es válogatottban szerepelt, most pedig már az A-válogatottnál veszik számításba.

“A válogatottban és a Fradiban az a közös, hogy mindkét edző hasonló stílust képvisel, összeszedett csapatmunkára épít védekezésben. Az előző évet sikeresen zártam, az, hogy behívtak a válogatottba, még motiváltabbá tesz, még keményebben edzek, hogy itt is tudjak maradni” – fogalmazott Holman.

A két játékos a hetet a válogatott edzőtáborában kezdte, szerdán viszont már a Fradiban léphetnek pályára a Dunaújváros elleni felkészülési meccsen. A Fradi eddig egy edzőmeccset játszott a felkészülés megkezdése óta, a Soroksárt magabiztosan, 5-1-re győzte le. A szerdai meccsen a zöld-fehérek sikerére 1.50 az odds, a döntetlenre 4.00, a dunaújvárosi diadalra 5.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply