Újabb román ellenfél vár a Szparira

2014. July 11. Friday in Egyéb, Hírek

Bükfürdőn edzőtáborozik a Nyíregyháza Spartacus csapata, a programban átmozgató, terheléses és taktikai edzés is szerepet kap. A csapat már lejátszotta első felkészülési mérkőzését, pénteken pedig következik a második.

Generic

Hétfőn egy hosszú, fárasztó utazás után érkezett meg Bükre a csapat, így a szakmai stáb délután egy átmozgató edzést tartottunk. Kedden viszont komoly terhelést kaptak a játékosok, délelőtt és délután is erőnléti tréningek voltak. Szerdán délelőtt taktikai megbeszélés következett, majd Ausztriába utazott a gárda edzőmérkőzésre, az ellenfél a román Pandurii volt, amely éppen csak lemaradt az Európa Liga-indulásról.

“Nekünk volt egy hatalmas ziccerünk ami kimaradt, és több lehetőség mindkét oldalon, valamint kaptak egy olyan büntetőt, melyen még a román játékosok is mosolyogtak. Szerencsére Balogh János megfogta a 11-est. Nagyon fontos, hogy ilyen nemzetközi meccseket vívjunk, teljesen más a ritmusa, mint a hazai mérkőzéseknek” – mondta a csapat pályaedzője, Feczkó Tamás.

Csütörtökön délelőtt átmozgatás, délután erőnléti edzés szerepelt a programban, péntek délután pedig ismét Ausztriába utazik a gárda, és a román elsőligás Concordia Chiajna ellen játszik felkészülési meccset.

A nyíregyháziak a nyári szünetben eddig hét játékost szerződtettek, Fodor Ferenc (PMFC), Koller Krisztián (PMFC), Lázár Bence (Újpest), Pekár László (KTE), Póti Krisztián (KTE), Spitzmüller István (DVSC) és Szécsi Márk (DVSC) is a kelet-magyarországi együttesben szerepel a következő idényben.

A Szpari sikerére 3.00 az odds, a döntetlenre 3.60, míg a román csapat győzelmére 2.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply