Nasri hosszabbított a Manchester Cityvel

2014. July 11. Friday in Angol Premier Liga, Hírek

Samir Nasri
A francia labdarúgó 2019-ig kötelezte el magát az Etihad Stadionba, Samir Nasri reméli, hogy legjobb évei várnak rá és a Manchester Cityre.

 

Samir Nasri oroszlánrészt vállalt a manchesteri gárda bajnoki győzelméből, ennek ellenére lemaradt a világbajnokságról. A középpályás 12 gólt szerzett és 11 gólpasszt osztott ki a Premier League-ben, ennek ellenére Didier Deschamps nem kért a szolgálataiból.

A nyári pihenője után a klub azonban bizalmáról biztosította Nasrit, aki új szerződést is kapott. A francia 2019-ig szóló megállapodást írt alá, és reméli, hogy két bajnoki címe mellé további trófeákat zsebel be az angol klubbal.

„Nagyon örülök ennek a megállapodásnak, mindenképpen a Cityben szerettem volna folytatni. Pontosan ez volt a célom, akkor is, amikor leszerződtem a klubhoz, és remélem, hogy a jövőben sok siker vár ránk. 27 éves vagyok, és egyesek szerint ez a legjobb életkor egy középpályásnak, most következnek a legjobb éveim, és nagyon örülök neki, hogy ebben az időszakban a Manchester Cityt szolgálhatom” – jelentette ki Nasri.

A középpályás azt is kijelentette, hogy bár nem volt könnyű, mára megszokta Manchestert is, és már otthon érzi magát a városban, ezt bizonyítja, hogy az elmúlt szezonban már nem is volt panasz a teljesítményére.

A Manchester City angol bajnoki címvédésének az oddsa 3.00, míg arra, hogy Manuel Pellegrini gárdája az első négyben végez, 1.04 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply