Mandzukic illik az Atletico Madrid elképzeléseibe

2014. July 11. Friday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Mario Mandzukic
A spanyol bajnok igazgatója szerint a szerződését csütörtökön aláíró horvát válogatott játékos éppen beleillik a klub elképzeléseibe, Mario Mandzukic pedig Diego Simeonét méltatta a megállapodást követően.

 

A horvát válogatott játékos már az elmúlt szezonban sem volt kezdő a bajoroknál, ám a jövőben még kevesebb lehetőségre számíthat, miután a Bayern München leigazolta Robert Lewandowskit. A Borussia Dortmundtól ingyen érkező támadóval már túl nagy konkurenciája támadt Mandzukicnak, aki ezért a váltás mellett döntött.

Az Atletico Madrid pedig éppen támadót keres, ráadásul a horvát labdarúgó várhatóan jóval több lehetőséget kap a spanyol fővárosban, hiszen a hírek szerint Diego Costa a Chelsea-be igazol. A felek már a hét elején jelezték, hogy szóban már megegyeztek Mandzukic átigazolásáról, csütörtökön pedig a játékos is aláírta a kontraktust, amely négy évig köti az Atletico Madridhoz.

“Nagyon örülök, hogy itt lehetek. Jól ismerem az Atleticót, kiváló játékosok és egy remek edző alkotja. Nagyon tetszik a csapat játéka, az elmúlt szezonban több meccset is megnéztem. Az edző kiváló, vele ez a keret bármire képes lehet” – dicsérte Diego Simeonét Mandzukic.

Az Atletico Madrid igazgatója, Luis Caminero reményének adott hangot, hogy az új igazolással további trófeák sorát hódítja majd el a klub.

“Mandzukic leigazolása kiváló hír, a karaktere éppen illik a csapatba, régóta kerestünk egy ilyen támadót” – jelentette ki Caminero.

Arra, hogy az Atletico Madrid megvédi spanyol bajnoki címét, 15.00 az odds, míg a Real Madrid bajnoki címére 1.83, a Barcelona elsőségére 2.10 a szorzó.

Forrás: Unibet

Leave a Reply