Újabb rangadó vár a Debrecenre

2014. March 16. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Kondás Elemér

A listavezető Debreceni VSC vasárnap délután a bukdácsoló Ferencvároshoz látogat a labdarúgó NB I 20. fordulójában.
A vendégek egy győzelem esetén közelebb kerülhetnének a hőn áhított bajnoki címhez.

 

A Loki sorra játssza a fontos mérkőzéseket, hiszen a bajnokság mellett a Ligakupában és a Magyar Kupában is nehéz ellenfelekkel hozta össze a sors. A tavaszi idényben csak a címvédő Győri ETO tudta legyőzni a piros-fehéreket, az egy Ligakupa-meccs volt. Bajnokin a Diósgyőri VTK tudott pontot lopni Kondás Elemér együttesétől, legutóbb viszont a Szombathelyi Haladás tapasztalhatta meg a listavezető jó formáját.

“A tavaszi szezon kezdete óta folyamatosan játsszuk a rangadókat, vasárnap a Ferencváros elleni is az lesz” – mondta Kondás klubja hivatalos oldalának. “Nehéz találkozóra számítok, még akkor is, ha nem a várakozásnak megfelelően teljesítenek a zöld-fehérek, semmiképpen sem téveszthet meg minket, hogy az utóbbi két mérkőzésen nem tudtak nyerni. Szeretnénk eredményesek lenni a Puskás Ferenc Stadionban, meg kell ragadnunk minden alkalmat, hogy pontokat szerezzünk. Biztos vagyok benne, a lelátón remek lesz a hangulat, ugyanakkor előfordulhat, hogy a pályán feszültebb lesz a légkör, mivel a Fradi a rossz kezdés után otthon mindenképpen nyerni szeretne.”

Nagy Zoltán és Joel Damahou mellett Mészáros Norbertre sem számíthat Kondás, ráadásul utóbbira többhetes kihagyás vár.

A Ferencváros legutóbbi öt bajnokijából csak egyet tudott megnyerni, tavasszal pedig még nem nyert mérkőzést: előbb pályaválasztóként a Győrrel játszott 1-1-et, majd az ősi rivális MTK vendégeként kapott ki 3-2-re.

A Ferencváros győzelmét 2.37 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.40, a vendég Debrecen sikerére pedig 2.62 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply