A Sevilla kijavítaná a csütörtöki botlást

2014. March 16. Sunday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Carlos Bacca

Vasárnap este a Sevilla a Real Valladolidot fogadja a spanyol La Liga 28. fordulójában – amíg a hazaiak az európai kupaindulásért harcolnak, addig a vendégek a kiesés ellen menekülnek.

 

Csütörtök este az Európa Liga nyolcaddöntőjének odavágóján a Sevilla pályaválasztóként 2-0-s vereséget szenvedett a Real Betis ellen. A városi rivális elleni botlást a hétvégi bajnoki fordulóban igyekeznek kijavítani Carlos Baccáék. A Real Valladolid azonban feldobottan várhatja a mérkőzést, miután a legutóbbi fordulóban a címvédő Barcelonát fektette két vállra.

“Tovább kell lépni ezen minél előbb” – mondta Bacca, utalva a Betis elleni vereségre. “Sajnos kikaptunk csütörtökön, elvesztettük a csatát, de a háborút még nem. Még hátravan kilencven perc, de előtte van egy még fontosabb összecsapásunk. A Valladolid nagyon motivált, nemrég legyőzték a világ egyik legjobb együttesét, viszont mi játszunk otthon, és a három pontot meg kell szereznünk. Csak a saját játékunkra kell összpontosítanunk, semmi másra nem kell figyelnünk.”

Bacca, aki 11 bajnoki gólja mellett hét asszisztot is kiosztott, hétfőtől fog koncentrálni a Betis elleni visszavágóra, addig csak a Valladolid jár a fejében. A Real legutóbb október végén nyert bajnokit idegenben, viszont a Malaga otthonából két hete elhozott egy pontot, tehát tényleg elmondható, kicsit kijött a gödörből.

2009 óta nem nyert a Sevilla a Valladolid ellen, a két csapat legutóbbi öt összecsapásából kettőt is a Real nyert meg, három alkalommal pedig döntetlen született. 2012 decemberében a lila-fehérek 2-1-re nyertek a Ramon Sanchezben.

A Sevilla győzelmét 1.40 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 4.50, a Real Valladolid sikerére pedig 8.00 az odds.

Forrás: Unibet

Leave a Reply