Újabb csatárokat tesztel a DVTK

2014. August 5. Tuesday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Tomislav Szivics
A DVTK csütörtökön Krasznodarban játszik Európa Liga-mérkőzést. A miskolciak a továbbjutásról már nem álmodozhatnak, a keretükön azonban még erősítenének.

 

A DVTK a Liteksz Lovecs elleni továbbjutást követően orosz riválist kapott az Európa Ligában, és az első meccs után úgy tűnik, a Krasnodar a végállomást jelenti a diósgyőrieknek a nemzetközi porondon. Az oroszok az első meccsen a játék minden elemében felülmúlták a DVTK-t, 5-1-es győzelmükkel eldöntötték a továbbjutás kérdését.

A diósgyőriek a várható kiesés ellenére tovább erősítik a keretüket, a Futács Márkó távozása után meggyengült támadósorba az elmúlt szezonban Pápán futballozó Georges Griffiths érkezett, és a jelek szerint újabb csatár szerződtetésére is van esély.

“Bognár István után újabb fiatal tehetséges labdarúgó játékjogát vásároltuk meg jelentős anyagi áldozatot is vállalva. Biztos vagyok benne, hogy középpályásunkhoz hasonlóan Georges is rövid távon a csapat meghatározó tagja lesz, és góljaival sok örömet fog okozni a szurkolóinknak” – fogalmazott Szabó Tamás, a diósgyőriek ügyvezetője.

Griffiths szerződtetése után két próbajátékos érkezett Miskolcra: Mark Janssen és Filip Serečin személyében egy 22 éves holland és egy 24 éves szlovák csatár vett részt a DVTK hétfő esti edzésén, mellettük egy középső védő, Stefan Cicmil is megpróbálja bebizonyítani, hogy erősítést jelenthet a csapatnak.

A DVTK csütörtöki, krasznodari győzelmére 12.00 az odds, a döntetlenre 6.50, a hazaiak győzelmére 1.16 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply