Már tíz új játékosnál tart az Udinese

2014. August 5. Tuesday in Hírek, Olasz Serie A

Andrea Stramaccioni
Az Udinese bejelentette, hogy a következő idényre szerződtette a paraguayi Ivan Pirist, az uruguayi Deportivo Maldonado védőjét.

 

Bár Piris a Deportivo Maldonado játékosa volt az elmúlt években, az előző két idényt Európában töltötte, előbb az AS Roma, majd a Sporting CP játékosa volt. Az Udinese a kölcsönszerződésről nyilvánosságra hozott sajtóközleményében arra is kitért, hogy amennyiben a védő bizonyítja, hogy erősödik vele a keret, a klub jövő nyáron érvényesíti opcióját a végleges megvásárlására.

Udinében a csalódást keltő előző idény után alapos vérfrissítésen ment keresztül a gárda, egy csapatnyi játékos távozott, és már tíz új futballista érkezett, köztük Albert Riera és Cyril Thereau. Változás volt a vezetőedzői poszton is, Andrea Stramaccioni vette át a gárda irányítását.

Piris teljesítményére alighanem még a 2012-2013-as idényben figyelt fel az Udinese, ebben a szezonban alapember volt az AS Romában a védő, 29 mérkőzésen lépett pályára Zdenek Zeman együttesében. Az előző évad már kevésbé sikerült jól a hátvéd számára, mindössze hat alkalommal kapott lehetőséget a Sporting együttesében a portugál bajnokságban.

Az Udinese augusztus 31-én egy újonc csapat, az Empoli elleni hazai meccsel kezdi meg a bajnoki küzdelmeket. Győzelmére 1.83 az odds, a döntetlenre 3.60, az Empoli diadalára 4.20 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply