Rohamozó ellenfélre számít a Loki

2014. August 5. Tuesday in Hírek, UEFA Bajnokok Ligája

Kondás Elemér
A debreceniek a múlt heti hazai mérkőzésen 1-0-ra legyőzték a fehérorosz bajnok BATE Borisov együttesét, de a visszavágó így is kegyetlenül nehéznek ígérkezik.

 

A debreceniek nem először találkoztak a BATE együttesével, két éve a fehéroroszok verték ki Kondás Elemért csapatát a Bajnokok Ligája selejtezőjéből. Akkor idegenben kezdett a DVSC, és a kinti döntetlent követően a fehéroroszok magabiztosan nyertek Magyarországon. Most a hajdúságiak kezdték itthon a párharcot, és úgy nyertek 1-0-ra, hogy a hajrában ziccerük volt a kétgólos győzelemhez is, ám azt elrontották.

Nenad Novakovics, a DVSC szerb kapusa úgy gondolja, hogy a BATE nagy elánnal fog kezdeni, ezért kulcsfontosságú lesz, hogy a meccs elején ne kapjon gólt a csapat.

“A BATE Debrecenben nagyon megnyomta az elejét, de ez nem meglepő, hiszen egy erős csapat, az elmúlt években többször is bejutott valamelyik európai kupa csoportkörébe. Kezdetben nyomás alatt tartottak minket, de idővel átvettük az irányítást, egyre több támadást vezettünk. A visszavágón is ugyanilyen magas fokozaton kell játszanunk, mint Debrecenben, a második félidőben, és akkor Boriszovban is szép eredményt érhetünk el. A BATE vélhetően nekünk esik majd, hiszen hátrányban van, amit szeretne majd ledolgozni, éppen ezért nagyon kell koncentrálnunk, nehogy hibázzunk hátul” – mondta a kapus.

Bár a bajnoki rajt nem sikerült a csapatnak, két forduló után egyetlen pont szerepel a DVSC neve mellett, a kapus szerint mentálisan, fizikálisan jó állapotban van a Loki, és ha az első húsz percben állja a hazaiak rohamát, akkor elérheti a célját, a továbbjutást.

A BATE győzelmére 1.66 az odds, a döntetlenre 3.60, a Loki diadalára 5.25 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply