Új edzővel rohamoz a Honvéd

2014. May 2. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Marco Rossi

Az edzőváltáson átesett Budapest Honvéd Simon Miklóssal a kispadon fogadja az NB I-ben azt a Videotont, amelynek edzője, José Gomes a héten szintén bejelentette, hogy távozik az idény végén a székesfehérvári együttestől.

 

A héten Marco Rossi felmondott Kispesten, a vezetőség pedig el is fogadta. Utóda Simon Miklós lett, aki két edzést vezényelt a csapatnak, majd elmondta, hogy a legfontosabb feladatának most az látja, hogy megtalálja azokat a játékosokat, akik a legtöbbet tudják kihozni magukból.

“Nagy dolgokat nem fogok változtatni, mert Marco Rossival együtt már leraktuk az alapokat. Pozitív szemléletet kell kialakítani, vissza kell hozni a küzdeni tudást, vissza kell állítani a játékosok hitét. A tudásuk ugyanis megvan ahhoz, hogy megfelelően tudjanak teljesíteni” – fogalmazott Simon Miklós.

Hozzátette, hogy vannak fiatalok, akiket szívesen bedobna a mélyvízbe, szívesen vállalna rizikót, ha késznek látszik egy fiatal játékos arra, hogy elkezdjen az első csapatban szerepelni. A következő hetekben előtérbe kerülhet a szereplésük, de fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy csak a teljesítmény számít a csapat kijelölésekor.

Szombaton a tabella harmadik helyén álló Videotont fogadja a nyolcadik pozícióban tanyázó Honvéd, a székesfehérváriak magyar válogatott védője, Juhász Roland elmondta, hogy nem téveszti meg őket az, hogy a kispestiek nincsenek jó formában, ugyanis az edzőváltás mindig plusz erőt és motivációt szokott adni a játékosoknak.

“Ilyenkor mindenki bizonyítani akarja, hogy helye van a csapatban. Mi viszont jó szériában vagyunk, zsinórban nyertünk négy meccset, ebből háromszor idegenben léptünk pályára. Bízom benne, hogy szombaton sok szurkoló elkísér bennünket a Bozsik Stadionba, és közösen ünnepelhetünk egy újabb Vidi-sikert” – nyilatkozta Juhász Roland.

A Honvéd győzelmére 3.80, a döntetlenre 3.60, a Videoton sikerére pedig 1.90 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply