Tőzsér marad a Watfordnál

2014. July 8. Tuesday in Angol Championship, Hírek

Tőzsér Dániel
Tőzsér Dániel, az olasz Parma játékosa további két évre az angol másodosztályban (Championship) szereplő Watfordnál marad kölcsönjátékosként.

 

A hírről a játékos ügyeit intéző F-Group menedzseriroda számolt be. Tőzsér két napja, szombaton szerződött a Parmához a Genoától, de már akkor tudni lehetett, hogy a magyar válogatott középpályás nem fog csatlakozni új együtteséhez, hiszen marad az angoloknál, ahol az elmúlt fél évet töltötte – ezt a másodosztályban mutatott jó teljesítményének köszönhette.

“Sokáig nem tartoztam a Parma kötelékébe – mondta Tőszér az f-group.hu-nak. “A viccet félretéve: ezt így terveztük, szerettem volna az angol csapatban maradni, jól sikerült az előző fél év, lezárhattam a genovai időszakot és újra élveztem a futballt. Az edzői stáb és a játékoskeret sem változott, így holnap ismerős arcok várnak az ausztriai edzőtáborban. Egy hétig készülünk együtt, aztán utazunk vissza Angliába. Felesleges konkrét célokat kitűzni, egyértelmű, hogy mi is a rájátszást jelentő helyek egyikére hajtunk – csendben, a háttérben.”

Filipovics Vladan játékos-ügynök elmondta, a genovaiak eleinte nem nyújtottak sok segítséget abban, hogy segítsék Tőzsér pályafutását, így a Parmához fordult, akikkel nagyon jó kapcsolatot ápolt. A parmaiaknak a magyar válogatott valóban sokat köszönhet, hiszen abba is belementek, hogy két évre azonnal kölcsönadják.

Tőzsér nagy reményekkel igazolt a Genoához, ott azonban hamar kegyvesztetté vált, pedig a belga Genkben remek teljesítményt nyújtott, a liga egyik legjobbjának számított. A Watfordban ismét sikerült megtalálnia régi önmagát, a csapat játékrendszerébe pedig tökéletesen beleillik.

A bajnokság majd bő egy hónap múlva kezdődik, az első fordulóban a Watford ellenfele majd a Bogdán Ádámot is foglalkoztató Bolton lesz.

A Watford győzelmét 2.10 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.40, a boltoniak sikerére pedig 3.40 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply