Löw: Brazília nem lett gyengébb

2014. July 8. Tuesday in Hírek, Világbajnokság 2014

Joachim Low
Hiába nem számíthat a brazil labdarúgó-válogatott a világbajnokság elődöntőjében sztárcsatárára, Neymarra, illetve csapatkapitányára, Thiago Silvára, Joachim Löw német szövetségi kapitány szerint a selecao nem gyengült.

 

Neymar komoly csigolyatörést szedett össze, miután a Kolumbia elleni negyeddöntőben Zuniga hátba térdelte a Barcelona fiatal támadóját. A labdarúgó kiesését Brazília kis túlzással nemzeti gyászként könyvelte el, ráadásul Luiz Felipe Scolari szövetségi kapitány Thiago Silvára sem számíthat eltiltás miatt – a belső védő sárga lapjai miatt bűnhődik.

Löw azonban nem hiszi, hogy a dél- amerikaiak gyengébbek lennének, mivel a hiányzók helyére beugrók szeretnének megragadni a csapatban, ehhez azonban jó teljesítményt kell nyújtaniuk, ami a németekre veszélyt jelenthet.

“Nem lettek veszélytelenebbek Neymar és Thiago Silva hiánya miatt” – mondta a német szövetség hivatalos honlapjának a szakember. “Neymar valóban egy jó játékos, ugyanakkor az őt helyettesítő majd duplán motivált lesz, mivel szeretné megmutatni, rá is lehet számítani a nehéz időkben. A csapattársak is sokkal többet vállalhatnak majd, és kell is nekik. Thiago Silvát Dante könnyedén fogja tudni helyettesíteni, szóval azt mondom, mind a kettejüket képesek lesznek helyettesíteni.”

Az elmúlt két vb-n a németek egyaránt bronzérmet nyertek, de most már szeretnének ennél jóval fényesebb medáliával hazatérni. Löw úgy véli, csapatának minden esélye megvan arra, hogy két vállra fektesse a házigazdát. Hozzátette, magabiztosak és nem félnek a braziloktól, akiket az egész ország buzdít, hiszen a korábbi elvesztett elődöntőkből már tanultak.

Brazília győzelmét 2.75 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.25, a németek sikerére pedig 2.80 az odds. Említett szorzóink a rendes játékidőben elért eredményekre értendőek.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply