Kroos beismerte, hogy a Realban folytatja?

2014. July 8. Tuesday in Hírek, Világbajnokság 2014

Toni Kroos
Toni Kroos, a Bayern München középpályása már tudja, hol fog játszani az előttünk álló bajnoki szezonban, és elmondása szerint, nem is nehéz kitalálni.

 

A nemzetközi sajtóban Kroost a Real Madriddal boronálták össze, és a lapok egyre biztosabban állítják, hogy a Bayernnel 2015 nyaráig szerződésben lévő játékos a “királyiaknál” folytatja karrierjét.

A 40 millió euróra értékelt Kroos állítólag 25 millió körüli összegért cserébe kerülhet a spanyol fővárosba, a hétfőn megjelent nyilatkozata pedig nagyon arról árulkodik, hogy a transzfer a világbajnokság után nem sokkal létre is jöhet.

“Meghoztam a döntésemet, ezt azonban még nem árulhatom el” – mondta a 24 éves kiválóság a TZ Munich-nek. “Olvastam néhány dolgot, és nem nehéz kitalálni, mi lesz a sorsom. Ugyanakkor még azt meg kell említenem, semmi nem dőlt még el. Előbb a világbajnokságra akarok koncentrálni, a legjobbamat akarom nyújtani, és majd ha ennek vége, a döntésemet is elárulom, addig megtartom magamnak. Előtte semmiképpen nem fogom elárulni. Már csak egy hét van hátra a tornából, utána mindenre fény derül majd.”

Kroos iránt korábban komolyan érdeklődött a Manchester United, legalábbis az angol lapok ezt állították, de a mögöttünk hagyott szezon végén a kreatív játékos ezt határozottan cáfolta.

Most a világbajnokságon is jó teljesítményt nyújt, ennek is köszönhető, hogy a spanyolok hajlandóak ennyit kifizetni érte. Németország már az elődöntőre készülhet, kedd este a házigazda brazilok ellen játszik.

Brazília győzelmét 2.75 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.25, a németek sikerére pedig 2.80 az odds. Említett szorzóink a rendes játékidőben elért eredményekre értendőek.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply