Továbbra is nyeretlen a Puskás Akadémia, elvesztette első pontjait a Paks

2014. August 16. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Döntetlennel zárult a Puskás Akadémia és a Paks mérkőzése a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójának pénteki nyitányán.

Ez az jelenti, hogy a hazai csapat továbbra is nyeretlen – két döntetlenje és két veresége van -, a vendégegyüttes pedig a kapott gól nélkül megnyert három mérkőzés után elvesztette első pontjait a bajnokságban.

A felcsútiak még nem győztek bajnoki mérkőzésen a Pancho Arénában. Az előző idényben kikaptak a Videotontól, a Győrtől és a Debrecentől, majd az új szezonban döntetlent játszottak a Péccsel és most a Pakssal.

OTP Bank Liga, 4. forduló:

Puskás Akadémia – MVM-Paks 1-1 (1-0)

Felcsút, 1000 néző, v: Erdős
gólszerzők: Tóth B (8.), illetve Könyves (79.)
piros lap: Eppel (68.)
sárga lap: Tóth B. (15.), Kelic (40.), Lencse (53.), Denkovic (72.), Makrai (77.)

  • Puskás Akadémia: Danilovic – Szélesi, Kelic (Vaszicsku, 50.), Tamás, Gohér – Makrai, Polonkai, Czvitkovics (Tischler, 83.), Tóth B., Harsányi (Denkovic, 68.) – Lencse
  • MVM-Paks: Molnár P. – Heffler, Kovács G., Gévay, Báló – Könyves (Kulcsár, 87.), Bartha, Kecskés (Kiss, 90.), Tamási (Fiola, 74.), Bertus – Eppel

Jól kezdett a Puskás Akadémia, több ígéretes támadást vezetett, s helyzetei közül gyorsan ki is használt egyet. A félidő további részében kiegyenlített volt a játék, mindkét együttes szervezetten futballozott, így komoly gólszerzési lehetőség már csak távoli lövésből adódott, a hazaiak előtt.

Nagy lendülettel kezdte a második félidőt a Paks, de egy ideig csak mezőnyfölényt tudott kialakítani. A játékrész felénél emberhátrányba került a vendégcsapat: Eppelt könyöklésért állította ki a bíró. A hazai együttesnek több esélye volt előnye növelésére, ezekkel azonban nem tudott élni, a Paks viszont nem állt le, és a hajrá elején kiegyenlített.

scp \ sgr \ blz

MTI 2014. augusztus 15., péntek 21:05

Related Articles

Leave a Reply