Felcsúton maradhat hibátlan a Paks

2014. August 15. Friday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Benczés Miklós
A bajnokságban még hibátlan, mind a három meccsét megnyerő Paks ahhoz a Puskás Akadémiához látogat, amely a három forduló alatt csupán egy pontot tudott szerezni.

 

A Paks fantasztikusan kezdte a bajnokságot, hiszen Csertői Aurél együttese mind a három meccsét megnyerte, ráadásul úgy, hogy még gólt sem kapott, pedig játszott például a Győrrel és az MTK-val is, pénteken pedig a Puskás Akadémiához látogat Felcsútra. A vezetőedző szerint a magyar bajnokságban nehéz eldönteni, hogy egy-egy meccsnek ki az esélyese, ezt mutatja, hogy a Győr és az MTK ellen sem a Paksot tartották a favoritnak, mégis ők nyertek.

“Egy dolog a papírforma, és egészen más, hogy mi történik a pályán. Ebből következően, hiába vezetjük a tabellát, a felcsúti csapat egyáltalán nem esélytelen a Pancho Arénában, éppen ezért nagyon nehéz mérkőzésre számítok. Remek a keretük, nagyon jó, válogatott szintű játékosokkal rendelkeznek. Továbbra is maximálisan kell koncentrálnunk, nem szabad kiengednünk egy percre sem” – fogalmazott Csertői Aurél.

A paksiak honlapja már a várható kezdőcsapatot is megadta, eszerint a hibátlan Paks vélhetően ebben az összeállításban lép pályára:

Molnár Péter – Heffler Tibor, Kovács Gábor, Gévay Zsolt, Báló Tamás – Kecskés Tamás, Tamási Zsolt – Könyves Norbert, Bertus Lajos, Bartha László – Eppel Márton

Ami az egymás elleni eredményeket illeti, a két csapat eddig kétszer játszott egymással, először tavaly augusztusban a Paks nagyon simán, 4-1-re győzött hazai pályán, majd az idén februárban a Puskás Akadémia otthon 1-0-ra nyert, így visszavágott a korábbi vereségért.

A mostani meccsen a hazai pályán játszó Puskás Akadémia győzelmére 2.55 az odds, a döntetlenre 3.30, a Paks sikerére pedig 2.70 a szorzó.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply