Torghelle duplájával nyert az MTK

2014. April 27. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Az MTK hazai környezetben Torghelle Sándor duplájával legyőzte a Pápát a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójának szombati játéknapján.

 

OTP Bank Liga, 26. forduló:

MTK Budapest-Lombard Pápa Termál FC 2-0 (2-0)

Hidegkuti Nándor Stadion, 600 néző, v: Erdős
gólszerzők: Torghelle (11., 26.)
sárga lap: Nagy T. (56.)

  • MTK: Hegedüs – Fejes (Poór, 61.), Vukmir, Kálnoki Kis, Nagy T. – Pölöskei Zs., Vass Á., Kanta – Horváth Zs. (Bese, 66.), Torghelle, Vass P. (Eppel, 87.)
  • Pápa: Szűcs – Tóth G., Struhár (Eszlátyi, a szünetben), Présinger, Németh M. – Maric (Kulcsár, a szünetben), Csizmadia, Arsic (Király, 66.), Nagy T., Sekour – Griffiths

Az első félidőben teljes mértékben fölényben futballozott az MTK, amely a duplázó Torghelle révén alig fél óra alatt kétgólos előnyre tett szert. A Pápának nem igazán volt ellenszere a hazaiak játékára, a szünetig gyakorlatilag egyetlen valamire való kapura lövést tudott felmutatni.

A folytatásban a kettős cserével felfrissített pápaiak valamivel összeszedettebben futballoztak, de ez még a szépítéshez is kevés volt. A hazaiak akár több góllal is nyerhettek volna, lehetőségeiket azonban elpuskázták, igaz, így is megérdemelten tartották otthon a három pontot.

skt \ sgr \ bhi

MTI 2014. április 26., szombat 18:03

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply