Tökéletes körülmények között készül a Vidi

2015. January 29. Thursday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Juan Antonio Carillo
Tökéletes körülmények között készül az NB I tavaszi rajtjára a bajnokságot vezető Videoton, amely csütörtökön a német másodosztályú 1860 Münchennel játszik felkészülési mérkőzést.

 

A Videoton Spanyolországban edzőtáborozik, ahol kiváló körülmények között készülhet, és ez nem csak a pálya minőségére, hanem a szálláshelyre is értendő. Simon Ádám blogot vezet az Ibériai-félszigetről a klub hivatalos honlapján, legutóbb pedig éppen arról írt, hogy milyen jó dolguk van a focistáknak, hiszen a szakmai stáb mindent megtesz annak érdekében, hogy a elkerüljék a sérüléseket.

“Elmondhatom, hogy regeneráció szempontjából is úgy látom, tökéletes a harmónia az egészségügyi stáb, az edzők és a játékosok között” – árulta el a középpályás, aki hozzátette, masszázzsal, könnyített gyakorlatokkal, fizioterápiás kezelésekkel, illetve jeges- és meleg vizes kezelésekkel igyekeznek megelőzni a sérüléseket. “Ezeknek is köszönhető, hogy felkészülés eddigi szakaszában nem történt sérülés a csapatban.”

A Vidi eddig egy felkészülési mérkőzést játszott, és az alsóbb osztályú spanyol UD San Pedrót meggyőző játékkal, 5-1 arányban sikerült is legyőznie. Csütörtök délután azonban nehezebb összecsapás vár Joan Carrillo vezetőedző legénységére, hiszen a német Bundesliga II-ben szereplő 1860 München ellen kell bizonyítaniuk. A másodosztályban a kiesés ellen küzdő „oroszlánok” két meccset játszottak a télen: a Grödiget 2-1-re legyőzték, míg a Dinamo Kijevtől kétgólos vereséget szenvedtek.

A Videotonhoz kapcsolódó hír, hogy az együttes gólvágója, a tízszeres magyar válogatott Nikolics Nemanja iránt – sajtóhírek szerint – élénken érdeklődik az angol élvonalban szereplő Crystal Palace, és a játékos menedzsere, Filipovics Vladan szerint akár már a héten létrejöhet a játékos klubváltása. Az üzletember azonban konkrét csapatnevet nem említett.

A Videoton győzelmét 3.30 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.80, az 1860 München sikerére pedig 1.83 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply