Pato Angliába akar igazolni

2015. January 29. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Az angol Goal információi szerint az angol Premier League-ben képzeli el a jövőjét Alexandre Pato, a Corinthians labdarúgója.
Alexandre Pato

Alexandre Pato ismét Európában akar légióskodni.

A 25 éves csatár mindenképpen szeretne klubot váltani, és klubja 1.5 millió angol font ellenében, a szezon végéig el is engedné őt kölcsönbe, míg magának Patónak heti 75 ezer fontos fizetési igénye van. Az angol honlap információi szerint a Hull City állt a legközelebb a támadó megszerzéséhez, viszont a tárgyalások a felek között megszakadtak – a “tigrisek” minden bizonnyal sokallták Pato bérét.

A Hull sajtóhírek szerint minden követ megmozgat a brazil szerződtetése érdekében, de a West Bromwich Albion, a Queens Park Rangers és az Everton is szívesen látná soraiban.

“A játékos nagyon akarja, hogy a klubhoz, a Hullhoz igazoljon” – mondta egy közeli forrás a Goalnak adott nyilatkozatában. “Rengeteg pénzről van szó, viszont a klub azt is tudja, kisebb rizikót vállal a labdarúgóval, hiszen a liga egyik legjobbja is lehet belőle, de ezt sosem lehet biztosan tudni előre.”

Pato az Internacionalban, hazájában kezdte el profi karrierjét, majd 2007-ben Európába, az olasz AC Milanhoz igazolt. A milánóiaknál sokáig jól állta a sarat, a világ egyik legígéretesebb csatárai között tartották számon, de a 2011/12-es szezontól nem találta helyét kenyéradójánál, így 2013 januárjában a Corinthiansba igazolt – jelenleg pedig a Sao Paulo kölcsönjátékosa. Legutóbb a brazil ligában kilenc gól és öt assziszt volt a mérlege 29 bajnokin.

A Hull City a hétvégén a Newcastle Unitedet fogadja bajnoki mérkőzésen. A Hull győzelmét 2.50 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.25, a Newcastle sikerére pedig 2.80 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply