Paulista már a hétvégén pályára léphet

2015. January 29. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Gabriel Paulista
Az angol Premier League-ben szereplő Arsenal hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a spanyol Villarrealtól Gabriel Paulistát.

 

Sajtóinformációk szerint a brazil védő már a hétvégi, Aston Villa elleni bajnokin kezdő lesz – ezzel a lépéssel Arsene Wenger menedzser üzenne védőinek, mennyire nem elégedett a formájukkal. Paulistának Per Mertesackerrel, Laurent Koscielnyvel és Calum Chambersszel kell megküzdenie a kezdőbe kerülésért, igaz utóbbi inkább a pálya jobb szélén érzi magát otthonosan.

Paulista is sokoldalú védő, a bal- és a jobb szélen is bevethető, így nagy kérdés lesz, vajon Wenger hol fogja őt játszatni. A játékos természetesen nagyon boldog, hogy a londoniaknál folytathatja karrierjét.

“Egy olyan brazil együttestől igazoltam Spanyolországba, amely nem igazán rendelkezik nagy múlttal” – mondta az Arsenal hivatalos honlapjának Paulista. “Amikor a Villarreal szerződtetett, egy álmom vált valóra. Régóta foglalkoztatott már az, hogy a Premier League-be igazoljak, szóval erre tettem fel mindent. Az, hogy egy ilyen nagy klub akar a soraiban tudni, lenyűgöző érzés.”

Paulistáért az Arsenal 15 millió eurót fizetett, plusz Joel Campbellt, aki a szezon végéig fogja erősíteni a Villarrealt.

Az “ágyúsok” jó formában vannak, de így is csak az ötödik helyen állnak a bajnokságban. A hétvégén az Aston Villával csapnak össze, hazai pályán. A vendégek a kiesés ellen küzdenek, legutóbbi hét bajnokijukból egyet sem tudtak megyerni.

Az Arsenal győzelmét 1.22 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 5.50, a vendég Aston Villa sikerére pedig 15.00 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply