Az Arsenalból erősített a Villarreal

2015. January 29. Thursday in Hírek, Spanyol Primera Divízió

Joel Campbell
A spanyol Villarreal mindenben megegyezett az angol Arsenallal, így a szezon végéig kölcsönvette a londoniak mellőzött támadóját, Joel Campbellt.

 

A 22 éves Costa Rica-i csatár nagyon kevés lehetőséget kapott Arsene Wengertől a szezon első felében, a bajnokságban mindössze 41 percet töltött a pályán. Fejlődése érdekében ismét kölcsönjátékosnak állt, így a francia Lorient, a spanyol Real Betis és a görög Olimpiakosz után a Villarrealban is kipróbálhatja magát.

“Keményen fogok dolgozni azért, hogy a jövőm még jobban alakuljon” – mondta a fiatal támadó. “Ezt a négy hónapomat szeretném a leghasznosabban eltölteni új csapatomnál, és nem utolsó sorban sikerekhez is akarom segíteni. Boldog vagyok, hiszen úgy érzem, itt többet léphetek majd pályára.”

Azt nem tudni, hogy a spanyoloknak a nyáron lesz-e opciós joguk Campbell megvásárlására. Eközben az Arsenal is igazolt, éppen a “sárga tengeralattjáróktól”, hiszen a 24 éves brazil védő, Gabriel Paulista az “ágyúsoknál” folytatja karrierjét. Új kenyéradója 15 millió eurót fizetett érte és 2019 nyaráig kötelezte magához. A hírek szerint a védő akár már a hétvégén is kezdő lehet.

Visszatérve Campbellre, a csatárnak olyan labdarúgókkal kell megküzdenie a kezdőbe kerülésért, mint a házi góllövőlistát kilenc találattal vezető Luciano Vietto, a rutinos nigériai támadó, Ikechukwu Uche, vagy a mexikói Giovani dos Santos.

A Villarreal kedden spanyol Király-kupa-meccset játszik a Getafe otthonában. Az első találkozótó a sárga mezesek nyerték, így egy idegenbeli találattal már igencsak kényelmes helyzetben érezhetnék magukat.

A Getafe győzelmét 4.75 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.50, a Villarreal sikerére pedig 1.80 az odds. A szorzók a rendes játékidőben elért eredményre értendőek.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Leave a Reply