Több támogatást kap James Rodríguez a válogatottnál

2016. June 18. Saturday in Copa America, Hírek

James Rodriguez
Carlos Baccának az a véleménye, hogy James Rodríguez azért tud többet nyújtani a címeres mezben, mint a Real Madridban, mert több támogatást kap.

Kolumbia a centenáriumi Copa Americán két győzelemmel kezdett, ezzel be is biztosította részvételét a legjobb nyolc között, ám harmadik csoportmeccsét elvesztette Costa Rica ellen. Jose Pekerman szövetségi kapitány több kulcsjátékosát is pihentette, csapata a vereséggel pedig csak második lett a hazai pályán szereplő Egyesült Államok mögött, amely azóta az Ecuador elleni sikerrel már be is jutott az elődöntőbe.

A 100. Copa America szombaton Kolumbia és Peru összecsapásával folytatódik, a negyeddöntő előtt a Milan támadója a csapat kulcsembere, James Rodríguez szereplését elemezte. A Real Madrid középpályása két meccsen két gólt szerzett a tengerentúli tornán, ismét válogatottjának a húzóembere.

“Kolumbiával nyugodtan léphet pályára, a szakmai stáb és a társak is bíznak benne, ez nagyon fontos a fociban. Mindenki bízik benne a válogatottnál” – véli a Milan csatára.

James Rodríguez a királyiaknál Rafael Benítez irányítása alatt kevesebb játéklehetőséget kapott, Zinedine Zidane viszont már jobban számított rá, ám teljesítményét tavasszal is kritizálták a spanyol sajtóban.

Peru Haiti és Brazília legyőzésével jutott tovább első helyen a csoportkörből, Ecuadorral ikszelt.

A peruiak sikerére a szorzó 6.00, a döntetlenre 3.75, a kolumbiaiak győzelmére 1.61.

A két gárda 2015-ben háromszor is összecsapott egymással: a Copán és egy felkészülési mérkőzésen döntetlen született, míg a világbajnoki selejtezők során Kolumbia 2-0-ra nyert hazai pályán.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply