Az albánok nem adják fel

2016. June 17. Friday in Hírek, UEFA EURO-2016

Gianni de Biasi
Albánia két forduló után még pont nélkül áll az EB A csoportjában, de szövetségi kapitányuk, Gianni Di Biasi nem tett le a továbbjutásról.

Az albánok a franciák és a svájciak ellen is pont nélkül maradtak, de a torna lebonyolítás a még reményt adhat számukra a csoportból való továbbjutásra. A hat négyesből ugyanis a négy legjobb csoportharmadik is tagja lesz a nyolcaddöntő mezőnyének, és elképzelhető, hogy három ponttal is meg lehet csípni egy továbbjutó helyet. Ez azt jelenti, hogy amennyiben az albánok legyőzik Romániát, még bízhatnak a továbbjutásban, hiszen ezzel megelőznél utolsó csoportellenfelüket. A románok még csak egy pontot szereztek, de ehhez további három egységet gyűjtve ugyancsak jó esélyük lehet a továbblépésre.

“Igen, továbbra is hiszek a továbbjutásban. Ha értékesítjük azokat a helyzeteket, amelyeket kihagytunk Svájc és Franciaország ellen, akkor megszerezhető a három pont, és jó esetben ott lehetünk a nyolcaddöntőben. A franciák ellen jól játszottunk, de ha nem használjuk ki a lehetőségeket, nem tudunk eredményeket elérni” – mondta Di Biasi.

Albánia a 90. percig tartotta a gólnélküli döntetlent a házigazda franciák ellen szerdán, de a hajrában a két gólt kapva vereséget szenvedett.

“A játékosok nagyon elkeseredtek, de mondtam nekik, hogy büszkék lehetnek a teljesítményükre, mert egy nagyon jó francia csapat ellen játszottak szoros meccset. Jó néhány kellemetlen percet okoztunk nekik” – tette hozzá Di Biasi.

Arra, hogy az albánok utolsó csoportmeccsükön legyőzik Romániát a szorzó 3.50, a döntetlenre 3.60, a román diadalra 2.15.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply