Az olaszok nem szállnak el maguktól

2016. June 17. Friday in Hírek, UEFA EURO-2016

Antonio Conte
Olaszország győzelemmel és meggyőző játékkal kezdte az EB-t és Antonio Conte szerint hasonló teljesítmény várható a következő meccseken is csapatától.

Az olaszok a világranglistát vezető belga válogatottal mérkőztek meg az első fordulóban, és meglepően könnyen győzték le 2-0-ra ellenfelüket. A squadra azzurra betonbiztos védekezést mutatott be, emellett támadásban is jól teljesített, ezzel a játékkal az Eb egyik esélyesévé lépett elő.

Az olasz szurkolók mégis féltik csapatukat, mondván, a sima győzelem túlzottan is magabiztossá teheti a játékosokat. Conte szerint azonban nem kell tartani ettől, mert játékosain ugyanolyan magas szintű koncentrációt és eltökéltséget érez, mint a torna előtt.

“Biztos vagyok benne, hogy egy győzelem senkinek sem változtatja meg a hozzáállását a csapatból. Nem bízzuk el magunkat egyetlen siker miatt, már csak azért sem, mert kemény mérkőzés vár ránk pénteken, Svédország ellen” – jelentette ki az Eb után a Chelsea-hez szerződő szakember.

Conte azt is hozzátette: a fáradtságtól sem kell tartani pénteken, hiszen még csak egy meccsen van túl a csapat, és a két találkozó közti négy napon gondot fordítottak a regenerációra.

Az olaszok pénteki győzelmére a szorzó 2.00, a döntetlenre 3.10, míg az írek ellen 1-1-es döntetlent játszó svédek diadalára 5.00.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply