Nem lepődött meg Lagerback a magyarok játékán

2016. June 18. Saturday in Hírek, UEFA EURO-2016

Lars Lagerback
Izland szövetségi kapitánya szerint csapata nem szállhat el a portugálok elleni pontszerzéstől, mert az becsapós lehet a Magyarország elleni mérkőzésen.

A magyar válogatott az Ausztria elleni 2-0-s siker után szombaton Izland ellen lép pályára a franciaországi Európa-bajnokság F csoportjában, az északiak első meccsükön 1-1-es döntetlent játszottak Portugália ellen. Mindkét eredmény meglepetés volt, Izland első mérkőzését játszotta a kontinenstorna történetében, és a jóval esélyesebb portugálok ellen szerezte meg a pontot, míg Magyarország 44 év után győzelemmel tért vissza Európa elitjébe.

Lars Lagerback úgy véli, hogy csapatának a jó eredmény ellenére sem szabad hátradőlni, az izlandi kapitány szerint korántsem akkora meglepetés a mieink szereplése. A szakember szerint a magyar nemzeti együttes Dárdai Pál és Bernd Storck irányítása alatt nagyot lépett előre az elmúlt másfél évben.

“Magyarország nagyot fejlődött a selejtezők során, majd a norvégok elleni pótselejtezőben, és az azt követő felkészülési meccsek alatt. Még ha Ausztria válogatottja nagyon jó is, szerintem akkor sem volt olyan nagy meglepetés Magyarország győzelme. Nagyon kis különbségek tudnak dönteni az ilyen eseményeken” – mondta Lagerback.

“Tovább is juthatunk, de ki is eshetünk, szerencsére utóbbitól nagyon messze vagyunk. A földön maradunk, hogy jó szellemben játszhassunk a magyarok ellen, más esetben vereség lesz a vége” – tette hozzá az egykori svéd kapitány.

A két válogatott elmúlt öt meccsét kivétel nélkül a magyar válogatott nyerte, az azt megelőző három összecsapáson viszont Izland hagyta el győztesen a pályát.

Izland szombati sikerére a szorzó 2.70, a döntetlenre 3.10, Magyarország győzelmére 3.00. Arra, hogy Bernd Storck csapata továbbjut a csoportból, 1.11 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply