Fejfájást okozhat az írek játéka Belgiumnak

2016. June 18. Saturday in Hírek, UEFA EURO-2016

Robbie Keane
Kevin De Bruyne szerint Írország legnagyobb erénye, hogy fizikailag erős, ezen a téren nagyon kemény kihívás elé állíthatja Belgiumot is.

Az ír nemzeti csapat némi meglepetésre döntetlenre kényszerítette Svédországot, ráadásul így, hogy az északi gárdának az 1-1-es döntetlennel zárult összecsapáson kapura tartó lövése sem volt, a svédek találata öngól volt. Az írek továbbjutási esélyei így továbbra is életben vannak, ám hogy így is maradjon, újabb bravúrra lesz szükség.

Robbie Keane és társai szombaton játszanak Belgiummal, amely az első meccsen viszonylag simán kikapott Olaszországtól. A franciaországi kontinenstorna előtt titkos esélyesként emlegetett belgák egyik legjobbja, Kevin De Bruyne szerint nagyon kemény összecsapás vár csapatára. A Manchester City klasszisa úgy véli, hogy kevés csapat képes felvenni fizikailag a harcot az írekkel.

“Az írek jól teljesítettek. A játékstílusuk nagyon sok problémát okozhat nekünk is, de minden csapat számára nagy feladatot jelentene a legyőzésük. Ahogy azt már az Eb előtt is mondtam, ez lesz a torna csoportkörének kulcsmeccse, mert ez dönthet a csoport végeredményéről” – vélekedett a belgák középpályása.

De Bruyne kiemelte, hogy az ír válogatott tagjai kemény fizikai játékba kényszerítik az ellenfelet, és már a selejtezők során is bebizonyosodott, hogy ez működőképes taktika.

A szombati összecsapás előtt a belga válogatott sikerére a szorzó 1.80, a döntetlenre 3.50, az ír nemzeti csapat győzelmére 5.50.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply