Titkolózik Bernd Storck

2016. June 22. Wednesday in Hírek, UEFA EURO-2016

Lovrencsics Gergő
Magyarország szövetségi kapitánya, Bernd Storck nem árulta el, hogy a holnapi kezdőben helyet kapnak-e a korábban sárga lapot kapott játékosok, és egyelőre a továbbjutással sem kíván foglalkozni.

A magyar válogatott az előzetes várakozásokat túlszárnyalva szerepelt eddig az Európa-bajnokságon, Bernd Storck csapata az Ausztria elleni győzelem után pontot szerzett Izland ellen, így csoportelsőként várhatja a Portugália elleni utolsó mérkőzését az F csoportban. A találkozó előtti utolsó edzését megelőzően a magyar válogatott szövetségi kapitánya kijelentette, hogy a torna előtt nem is hitte volna, hogy csapata ilyen jól szerepel, viszont ezzel nem szabad foglalkozni az utolsó meccs előtt.

“Nincs félnivalónk, felkészült a csapat. Kielemeztük az ellenfelet, mindenki tudja, mi a dolga. El kell felejteni az eddig történteket, nem az a fontos, hány pontunk van” – mondta Storck a keddi, lyoni edzés előtt.

“A nyolcaddöntővel nem akarok foglalkozni, csak a következő meccsel. Azonban a lehetséges összeállításról nem akarok beszélni” – jelentette ki a kapitány, aki nem válaszolt a sárga lapos játékosok szereplésére vonatkozó kérdésre sem.

Az Ausztria elleni meccs előtt sérülést szenvedett Lovrencsics Gergő kiemelte, hogy a csapat tisztában van Cristiano Ronaldo szerepével, ugyanakkor nem csak a Real Madrid aranylabdás klasszisából készült fel a válogatott.

“Cristiano Ronaldo az ellenfél legveszélyesebb játékosa, függetlenül attól, hogy még nem szerzett gólt. További motivációt jelent, hogy ilyen klasszisok ellen léphetünk pályára, ám rajta kívül is vannak még világklasszis labdarúgói a portugál válogatottnak” – jelentette ki Lovrencsics.

Magyarország szerdai győzelmére a szorzó 12.00, a döntetlenre 4.00, Portugália sikerére 1.44.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply