Thomas Doll és Leonardo összeveszett

2014. July 10. Thursday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Leonardo, a Ferencváros brazil irányítója késve érkezett vissza Brazíliából, ami nem az első fegyelmezetlensége volt ferencvárosi karrierje során. Ezt a klub vezetése nem nézte tétlenül és felbontotta a játékos szerződését.

Generic

Leonardo ezen kívül össze is veszett edzőjével, Thomas Dollal, aki ezek után az első csapat edzéseinek látogatásától is eltiltotta. Az eset után a csalódott focista a következőket írta közösségi oldalán: “Nagyon csalódott vagyok, mert az edzőm nem engedi, hogy részt vegyek a tréningeken. Ezt elmondhatta volna már akkor is, amikor Brazíliában voltam, ahol a családom és a barátaim szeretnek és támogatnak. Remélem, elenged, és felbonthatjuk a szerződésemet, annak ellenére, hogy szeretem a Ferencvárost és a szurkolókat. Elegem van az edzőmből, és abból, ahogy bánik velem, nagyon szomorú vagyok.”

Szavai ellenére változás nem történt ügyében, elkeseredését pedig továbbra sem leplezte: “Szeretem a klubot és szeretem Budapestet is, de nem akarom többé látni ennek az edzőnek az arcát. Remélem, soha többé nem találkozom vele” – írta néhány napja, nem titkolva csalódottságát.

Az információk szerint havi 17-20 ezer eurót keresett a klasszis játékos, akinek a helyzete már hetekkel ezelőtt is téma volt. A klub vezérigazgatója, Orosz Pál ekképp beszélt az esetről: “a Ferencvárosnál be kell illeszkedni a csapatba, az egység mindennél fontosabb. Ha valaki ennek nem tud megfelelni, ha könyörögni kell egy fontos meccs előtt, hogy szálljon fel a buszra, ha valaki összeverekszik a csapattársával az öltözőben, annak itt nincs helye.”

Leonardo nem lesz ott a Sliema Wanderers elleni visszavágón, ahol a Ferencvárosiak rendes játékidős győzelmére 1.10 a szorzó, a döntetlenre 8.50, a máltaiak győzelmére 15.00 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply