Nagy remények a máltai Sliema Wanderersnél

2014. July 10. Thursday in Hírek, UEFA Európa Liga

Kedden délután érkezett Magyarországra a Sliema Wanderers csapata. A máltaiak az Európa Liga első selejtezőkörének visszavágójára érkeztek, amit a Fradi várhat előnyösebb helyzetből, az idegenbeli csapat otthonában 1-1-es döntetlent született.

Generic

Alfonso Greco, a máltai csapat edzője kedden és szerdán is egy-egy tréninget iktatott be a programba, ezután csütörtökön lép pályára a kiscsapat a Puskás Ferenc Stadionban. A máltaiak olasz szakvezetője tovább szeretne jutni csapatával, de teljesen más találkozót vár, mint amilyen az első volt: “Kissé bosszúsak voltunk az első mérkőzést követően,hiszen megvolt az esélyünk arra, hogy győzzünk. Ez nem sikerült, így most azon vagyunk, hogy a visszavágón bravúrt érjünk el. Igyekszünk ugyanolyan agresszív játékot nyújtani, mint ahogyan azt tettük a máltai találkozón is, úgy érzem, ezzel megleptük a Ferencvárost. Nem vár ránk könnyű meccs, de mindent megteszünk a továbbjutás érdekében.”

A nigériai Stanley Ohawuch, aki eredményes volt az első összecsapáson, több alkalommal is veszélyeztette a magyar kaput. Edzőjéhez hasonlóan nagy reményekkel várja a csütörtöki mérkőzést: “Jól játszottunk az első meccsen, és az a célunk, hogy ugyanezt megvalósítsuk a visszavágón is. Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült betalálnom a Fradi ellen, de nem elégedtem meg, Budapesten is szeretnék gólt szerezni. Harcias, agresszív meccs vár ránk, a legjobbakban bízunk.”

A Ferencvárosiak győzelmére 1.10 a szorzó, a döntetlenre 8.50, a máltaiak győzelmére 15.00 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply