Továbbjutást várnak a diósgyőriek

2014. July 10. Thursday in Hírek, UEFA Európa Liga

Tomislav Szivics
Hétfő reggel 17+2 játékossal indult útnak a DVTK Bükfürdőre, ahonnan kedd este Bécs érintésével utazott a csapat Máltára az Európa Liga-visszavágóra.

 

Nenad Husic, a csapat légiósa nyilatkozott az összecsapás előtt: “Nem ismertem a máltai csapatot, de mint kiderült, sokkal nagyobb játékerőt képviselnek, mint arra előzetesen lehetett számítani. A célunk az volt, hogy győzzünk, ami sikerült is. A visszavágón sem lehet más a csapat célja, mint a magabiztos győzelem és továbbjutás.”

A korábban megsérült Debreceni András már pályára lépett egy felkészülési meccseken, így akár ott is lehet a Diósgyőr kezdőjében, Máltán: “A térdem rendben van, teljes értékű munkát végzek a csapattal. Fontos volt, hogy 90 percet játszhattam, talán sikerült behoznom a sérülésem miatti lemaradásomat. Nyugodtan mondhatom, minden rendben van és pályára szeretnék lépni az Európa Liga mérkőzés visszavágóján. Az első meccs eredménye tetszett, a mutatott játék viszont hagyott kívánnivalót maga után, de ez nem meglepő, a felkészülés közepén tart a csapatunk.”

A mérkőzésre 16+2 főt lehet nevezni, azonban a biztonság kedvéért a diósgyőriek 17+2 fő utaztak el.

A keret: Antal Botond, Radoš Ivan, Alves William, Bacsa Patrik, Barczi Dávid, Bori Gábor, Csirszki Martin, Debreceni András, Egerszegi Tamás, Elek Ákos, Eperjesi Gábor, Gosztonyi András, Grumić Miroslav, Husić Senad, Kádár Tamás, Marjanović Lazar, Németh Milán, Nikházi Márk, Okuka Dražen.

Ezúttal nem tartott a csapattal Vági András, Szabó Balázs, valamint a pénteken igazolt Takács Tamás, aki az első forduló nevezési határideje után lett a DVTK játékosa.

A Birkirkara rendes játékidőben elért győzelmének oddsa 3.60, a döntetlenre 3.30, míg a diósgyőri sikerre 1.95 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply