Tíz év után újra a Fradiban

2014. July 10. Thursday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Gera Zoltán
Eldőlt, hogy Gera Zoltán tíz év után újra a Ferencváros játékosa lett. A Fradi és a játékos megegyezett minden részletben, így a 2000 és 2004 közötti időszak után Gera ismét a budapesti zöld-fehéreket erősíti majd.

 

Gera, aki az utóbbi időben már a Fradinál készült – eleinte egyéni edzéseken vett rész, majd bekapcsolódott a csapat tréningjeibe is –immár a klub igazolt játékosaként látogatja a foglalkozásokat a népligeti edzőközpontban.

A rutinos labdarúgó 2002-ben lett válogatott, ahol 77-szer lépett pályára és jó ideig a csapatkapitányi pozíciót is ő töltötte be. Gera Zoltán már címeket is nyert régi-új csapatával. Kétszer bajnokságot, kétszer ezüstérmet szerzett és a Magyar Kupát is kétszer hódította el. Ezen felül egy Szuperkupa-győzelem is szerepel a neve mellet. Külföldi pályafutása alatt az angol második ligát is megnyerte a West Bromwich Albion csapatával, míg a Fulhammel Európa Liga döntőt játszott.

Gera 2002-ben, 2004-ben és 2005-ben is elnyerte az év legjobb magyar játékosának járó elismerést, aláírása után ekképp nyilatkozott: “Nagyon örülök, hogy újra a Fradiban játszhatok. Sokan állítottak meg az utcán, és kérték, hogy jöjjek vissza, hát itt vagyok. Remélem jól fogunk szerepelni a szezonban, ehhez kérjük a szurkolók támogatását úgy, ahogy eddig is mindig megkaptuk. Hajrá Fradi!”

Gera nem léphet pályára a Sliema Wanderers elleni Európa Liga visszavágón, ahol a Ferencvárosiak kilencven perc alatt elért győzelmére 1.10 a szorzó, a döntetlenre 8.50, a máltaiak győzelmére 15.00 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply