Teljesen más lesz ez a Honvéd

2014. October 18. Saturday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

Kemenes Szabolcs
A tabella tizenegyedik helyén álló, a legutóbbi két meccsét elveszítő Budapest Honvéd az egy meccsel kevesebbet játszva is negyedik helyezett Paksot fogadja az NB I tizenegyedik fordulójában szombaton.

 

A két csapat eddig 16 bajnokit játszott egymással, ebből hatszor a Honvéd, háromszor a Paks nyert, hétszer pedig döntetlenre végeztek egymással a felek. A legutóbbi két meccs is pontosztozkodással zárult, tavaly augusztusban Pakson, idén márciusban pedig Kispesten játszott egymással 1-1-et a két együttes. A paksiak vezetőedzője, Csertői Aurél szerint nem lehet az utóbbi mérkőzéshez hasonlítani majd a mostani találkozót, mint ahogy az akkori Honvédot sem a mostanihoz.

“Biztosan más szerkezet, más játék fogad majd bennünket a Bozsik Stadionban, mint tavasszal, hiszen változott az edző személye. Sok jó játékossal rendelkeznek, ezek közül sok a légiós, ami minden bizonnyal azt jelenti, hogy jobban futballoznak a hazai átlagnál. Ismét azt kell mondanom, hogy kemény mérkőzésre számítok, nem lesz könnyű dolgunk” – mondta Csertői, majd hozzátette, hogy szeretnék kijavítani a Kecskemét elleni botlásukat, de szerinte nagyon nehéz dolguk lesz.

Csertői befejezésül elmondta, hogy reméli, hogy nem most fog megtáltosodni a Honvéd, amely az idén meglehetősen rosszul szerepel, a legutóbbi két meccsét elveszítette, és csak a 11. helyen áll a bajnokságban.

A kispestiek megbízott vezetőedzője, Jasper Adrianus de Muijnck a klub honlapjának elárulta, hogy valóban az a terve, hogy a csapat teljesen más képet mutasson, mint eddig.

“Most igazán játszani akarunk, mi szeretnénk lenni a mérkőzésen a főnökök. Egész idő alatt nekünk kell diktálni az ütemet. Természetesen nyerni szeretnék, több látványos megmozdulással, technikásabb futballal” – mondta a holland szakember, hozzátéve, hogy lehetőséget fog adni a fiatal játékosoknak, akiknek szükségük van a tapasztalatszerzésre.

A szombati meccsen a hazai pályán játszó Honvéd győzelmére 2.20 az odds, a döntetlenre 3.30, a Paks sikerére pedig 3.25 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply