Berlusconi: Inzaghi mentalitása fantasztikus

2014. October 17. Friday in Hírek, Olasz Serie A

Filippo Inzaghi
Silvio Berlusconi, az AC Milan tulajdonosa elégedett Filippo Inzaghi munkájával, és szerinte a 2016-os milánói Bajnokok Ligája-döntőben akár ott is lehet a csapat.

 

Az AC Milan Filippo Inzaghi vezetőedző érkezésével sokat fejlődött az elmúlt évekhez képest, és Silvio Berlusconi is elégedett vele.

“Élvezi a bizalmamat, eddig jól teljesít. A csapat komoly átalakuláson megy át, ennek a procedúrának még az elején járunk, újjászerveződünk, de a csapatnál fellelhető motivációval előre fogunk lépni. Inzaghi kulcsfontosságú, hiszen emberi értékei, alázatossága, motiváció képessége, egyszóval mindene meg van, hogy betöltse ezt a posztot. Azonban még korai értékelni a csapat teljesítményét. Úgy gondolom, hogy január körül pontosabb képet fogunk kapni” – fogalmazott az olasz klub tulajdonosa.

Berlusconi hozzátette, hogy az új edző fantasztikus mentalitást hozott a csapathoz, és reméli, hogy sikerül visszajuttatnia a Milant oda, ahová való, oda ahol az elmúlt 30 évben volt. Berlusconi továbbá elmondta, hogy ő akkor is az együttes mellett állt, amikor nem tudta meglátogatni a játékosokat a főhadiszálláson, de most sokkal több ideje van, így amikor csak tud, máris megy Milanellóba, ahol mindig remek a hangulat.

A 2016-os Bajnokok Ligája döntőjét Milánóban rendezik, Berlusconi szerint a csapat akár ott is lehet, mert addigra felérhetnek a csúcsra. Hozzátette: gratulál a Milan volt, a Real Madrid jelenlegi edzőjének a legutóbbi BL-győzelemhez.

“Sokan nem tudják, de Ancelotti tanácsait megfogadva szerződtettük Diego Lópezt, Alexet és Ménezt is” – utalt arra, hogy az olasz edző mindhárom, a nyáron igazolt játékossal dolgozott együtt korábbi csapatainál.

A tabella ötödik helyén álló Milan vasárnap a hatodik helyezett Hellas Veronához látogat, a hazaiak győzelmére 3.40 az odds, a döntetlenre 3.40, a vendégek sikerére pedig 2.10 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply