Tartalékosan játszik a kupában a listavezető

2014. August 12. Tuesday in Hírek, Magyar kupa

Csertői Aurél
A paksiak ott folytatták az új idényben, ahol az előzőben abbahagyták: három forduló után vezetik az OTP Bank Liga tabelláját.

 

A Paks tavasszal kiesési gondokkal küzdött, de az utolsó négy fordulóban produkált nagyszerű széria megmentette az élvonalbeli búcsúztól. Csertői Aurél együttese zsinórban öt meccsen nem kapott ki az előző szezon végén (az utolsó körben a Fraditól, már tét nélküli mérkőzésen vereséget szenvedett végül), ebből négyet megnyert, egyen pedig döntetlent ért el, ezzel menekült meg a kieséstől.

Az új évadban három meccs után három győzelem, nulla kapott gól a csapat mérlege, amely múlt héten a szintén jól kezdő MTK-t győzte le magabiztosan, 3-0-ra. Csertői Aurél úgy véli, együttese bárkit képes legyőzni a hazai bajnokságban, így természetesen a harmadosztályú bajnokságban szereplő Felsőtárkány otthonába is győzelmi reményekkel utazik a csapat.

A Heves megyeiek elleni találkozón nem játszhatnak a paksiak válogatott kerettagjai, Heffler Tibor és Fiola Attila is az A-válogatott kétnapos összetartásán vesz részt a hét elején. Hiányzik Bertus Lajos is, és rajtuk kívül is lehetnek változások a hétvégén diadalmaskodó csapathoz képest, a szakvezetés ugyanis pihentetni szeretné a kulcsembereket a hétvégére.

A párharc egy mérkőzésen dől el. A Felsőtárkány 90 perc alatt elért győzelmére 10.00 az odds, a döntetlenre 7.00, a Paks rendes játékidőben aratott diadalára 1.14 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply