Andráshidán javíthat a Puskás Akadémia

2014. August 12. Tuesday in Hírek, Magyar kupa

Benczés Miklós
Három forduló után a Puskás Akadémia együttes nyeretlenül, egyetlen ponttal áll a bajnokságban. A Magyar Kupában a fiatalok bizonyíthatnak majd.

 

A Puskás Akadémia a DVTK otthonában szoros meccsen maradt alul, majd a Pécs ellen egy fordulatos mérkőzésen játszott 2-2-es döntetlent. A múlt hétvégén a DVSC-Teva otthonába látogatott a csapat, és bár jól kezdte a találkozót, a bajnoki címvédő végül felülkerekedett, és megérdemelten nyert 2-0-ra.

Kedden a Magyar Kupában javíthat a csapat, méghozzá a megyei első osztályú Andráshida ellen. A zalaiak igyekeznek meglepetés okozni, és erre lehet is némi esélyük, a Puskás Akadémia ugyanis a fiataljaival lép pályára a találkozón.

“Sok olyan játékos fog pályára lépni, aki a bajnokságban kevesebb szerepet kapott, vagy egyáltalán nem kapott szerepet. Azt várom, hogy ezek a játékosok bizonyítsák, hogy a bajnoki találkozókon is számíthatok rájuk. Ehhez az kell, hogy győzzünk és jó játékkal győzzünk az Andráshida ellen” – mondta Benczés Miklós a keddi összecsapás előtt.

Érdekesség, hogy a két csapat a Magyar Kupa előző kiírásában is összeakadt egymással, akkor a Puskás Akadémia 3-2-re tudott nyerni Andráshidán. Az eredmény szorosnak tűnik, de a 90. percben még 3-0-ra vezetett a Benczés-csapat, és csak a kétperces hosszabbításban kapott két góllal zárkózott fel a hazai csapat.

Az Andráshida rendes játékidőben elért győzelmére 10.00 az odds, a döntetlenre 7.00, a Puskás Akadémia 90 perc alatt kiharcolt diadalára 1.14 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply