A társak hisznek Balotelliben

2014. October 27. Monday in Egyéb, Hírek

Mario Balotelli
Martin Skrtel és liverpooli csapattársai kiállnak a nyáron szerződtetett, de még csak egy gólt szerző Mario Balotelli mellett.

 

Az olasz válogatott csatár mindössze egy gólt szerzett eddig, a Bajnokok Ligájában a Ludogorec ellen volt eredményes. A bajnokságban viszont gólnélküli, és már fogy a szurkolók türelme, akik Brendan Rodgers menedzseren kérik számon a Balotellire kidobott pénzt.

Liverpoolban a játékosok azonban hisznek a gyenge teljesítményt mutató támadóban, aki a hétvégén végig pályán volt a Hull City ellen 0-0-ra végződő Anfield Road-i találkozón. Balotelli többször is helyzetbe került, de sem ő, sem pedig társai nem tudták két vállra fektetni a vendégeket.

“Higgyék el, Mario keményen dolgozik, legutóbb pedig már igen ígéretes dolgokat is mutatott a pályán” – mondta Skrtel, aki szerint csak a balszerencsének volt köszönhető, hogy renitens társa nem tudott gólt szerezni. “Bízunk benne, hiszen tudjuk, hogy alaposan megdolgozik a gólokért az edzéseken, de valamiért a meccseken nem igazán tud a kapuba találni.”

A Vörösök nem is teljesítenek jól idén, hiszen Daniel Sturridge sérült, míg Balotellihez hasonlóan Rickie Lambert is hadilábon áll jelenleg a gólszerzéssel. A csapatnak azonban kedden gólt kell szereznie, ha tovább akar jutni a Ligakupában, ellenfele majd a bajnoksában szintén 14 pontos Swansea City.

A walesiek az előző fordulóban magabiztosan nyertek 2-0-ra saját közönségük előtt a Leicester City ellen, de azt megelőzően három körön keresztül nem tudott győzni.

A Liverpool sikerét 1.66 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.90, a vendég Swansea City győzelmére pedig 4.75 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply