Edzőt váltott a Werder

2014. October 27. Monday in Egyéb, Hírek

Robin Dutt

Robin Duttnak fel kellett álnia a brémai kispadról.

A német Bundesliga sereghajtó, a Werder Bremen hivatalos honlapján jelentette be, hogy menesztette vezetőedzőjét, Robin Duttot. Ideiglenesen Viktor Skripnik irányít.

 

A döntést a klub a pénteki, Köln ellen elszenvedett vereséget követően jelentette be. A Werder gyatrán szerepel idén, még nem nyert mérkőzést a bajnokságban, pedig már kilenc fordulót lejátszottak a csapatok. A vezetőségnek így mindenképpen váltania kellett, Duttnak pedig megköszönték az eddigi munkáját – a 49 éves szakember valamivel több mint egy szezonon keresztül irányíthatta a brémaiakat, de 45 bajnokin átlagosan 1,02 pontot szerzett vele az együttes.

“Szeretnénk megköszönni Duttnak és a csapatának a Werder Bremennél tett erőfeszítéseiket, hiszen keményen dolgoztak az elmúlt hónapokban” – mondta Thomas Eichin általános igazgató a klub hivatalos honlapjának a döntéssel kapcsolatban. “Viszont figyelembe kellett vennünk a csapat teljesítményét, és úgy gondoljuk, a játékosoknak új impulzusra vannak szükségeik, hogy a jelenlegi helyzetből elmozduljanak.”

Ideiglenesen a csapat korábbi játékosa, az U23-as együttes trénere, Skripnik irányítja majd a gárdát, segítői között pedig ott van Torsten Frings és Christian Vander is – Skripnikhez hasonlóan mind a ketten játszottak a Werderben. Az ideiglenes vezetőedző kedden már be is mutatkozik új pozíciójában, hiszen a Német Kupában a brémaiak ellenfele a harmadosztályban jelenleg negyedik helyen álló Chemnitzer lesz.

A Chemnitzer sikerét 3.30 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 3.50, a vendég Werder Bremen győzelmére pedig 2.10 az odds.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply