A Dortmundnál bíznak az edzőben

2014. October 27. Monday in Egyéb, Hírek

Jurgen Klopp
A gyenge bajnoki teljesítmény ellenére a német Bundesligában szereplő Borussia Dortmund vezetősége kiáll a vezetőedző, Jürgen Klopp mellett.

 

Kilenc fordulót követően a tavalyi kiírás ezüstérmese, az elmúlt évek egyik legmeghatározóbb csapata, a Borussia mindössze hét pontot szedett össze. A legutóbbi fordulóban odahaza kapott ki a sárga-fekete mezes együttes a Hannover gárdájától. Ezzel szemben a Bajnokok Ligájában sziporkázik az együttes, mindhárom meccsét megnyerte, ráadásul még gólt sem kapott: az Arsenalt kettő, az Anderlechtet három, a Galatasarayt négy góllal verte.

Hans-Joachim Watzke vezérigazgató a klub honlapjának adott nyilatkozatában hangsúlyozta, továbbra is maximálisan megbíznak Kloppnak, így a szakember nyugodtan dolgozhat, és persze remélik, hogy minél előbb megtalálja a megoldást, hogy a csapat kilábaljon a hullámvölgyből.

“Semmi alapja nincs annak, hogy Klopp távozna a Dortmundtól” – mondta a diplomata. “Bízunk Jürgenben, hiszen mindig talál megoldást a problémákra. Már többször is elmondta, vezetőedzőnk addig marad a pozíciójában, ameddig akar. Még mindig ugyanolyan aprólékos és innovatív, mint a kezdetekkor, vagy éppen a bajnoki címek idején.”

Kloppot 2008 nyarán nevezték ki a BVB élére, bajnoki címek, kupasiker és BL-döntő a mérlege, jelenlegi szerződése pedig 2018-ig érvényes jelenlegi kenyéradójánál.

Kedden a Német Kupában bizonyíthat a Borussia, ellenfele majd a másodosztályú St. Pauli lesz idegenben. A kiscsapat bukdácsol a ligában, az elmúlt években pedig nem sok győzelmet tudott felmutatni a hazai kupasorozatban.

A St. Pauli sikerét 11.00 szorzóval lehet megjátszani, míg a döntetlenre 6.50, a vendég Borussia Dortmund győzelmére pedig 1.22 az odds.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply