Sztárkettőssel erősíthet a Bolton

2014. December 5. Friday in Angol Championship, Hírek

Heskey
Néhány éve sztárklubok álltak volna sorba egy ilyen csatárkettősért, most elképzelhető, hogy az angol másodosztályú Bolton Wanderershez szerződik Eidur Gudjohnsen és Emile Heskey.

 

A 36 éves izlandi támadó 1998 és 2000 között már szerepelt a klub színeiben, akkor 59 mérkőzésen 19-szer volt eredményes. Itt fedezte fel a Chelsea, amellyel hat év alatt kétszeres angol bajnok lett, majd három évet Barcelonában töltött, és részese volt a katalánok 2009-es BL-győzelmének. Azóta megjárta a Monacót, a Tottenhamet, a Stoke Cityt, a Fulhamet és az AEK Athént, a legutóbbi két szezonban pedig a belga FC Brugest erősítette.

Neil Lennon edző nemcsak edzéslehetőséget biztosított neki, de kilencven perc erejéig az U21-es csapatban is pályára küldte, és azt mondta, várhatóan a szezon végéig szerződteti.

“Mindenben megegyeztünk, ha aláírja szerződését, akár már a hét végén játszhat” – nyilatkozta Lennon. A Championship 18. helyén álló Bolton szombaton a három ponttal és négy pozícióval előtte álló Reading vendégeként lép pályára. A hazaiak győzelmére az odds, a döntetlenre , míg a Bolton idegenbeli sikerére szorzóval lehet fogadni.

Elképzelhető, hogy még egy veterán klasszissal erősít a klub, Lennon egykori leicesteri csapattársa, Emile Heskey is a csapattal edz a héten. A 62-szeres válogatott csatár pályafutása csúcsán, 2000 és 2004 között a Liverpoolt erősítette, utána szerepelt Birminghamben, a Wiganben és az Aston Villában, a legutóbbi két évadban pedig az ausztrál Newcastle Jets játékosa volt.

Lennon azt mondta, két hét erejéig lehetőséget ad neki a bizonyításra, aztán majd eldől, szerződteti vagy sem. “Emile szabadügynök, és nagyon jól ismerem. Tudom, hogy pályafutása vége felé jár, de még mindig kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. Meglátjuk, mire lesz képes a következő 10-14 napban. Vagy ajánlatot teszünk neki, vagy megköszönjük, hogy velünk edzett” – nyilatkozta a Bolton menedzsere.

Forrás: Unibet

Related Articles

Leave a Reply