Szombathelyen is nyert a Ferencváros

2014. May 18. Sunday in Hírek, Magyar NB I., OTP Bank Liga

A harmadik helyért küzdő Ferencváros egy góllal nyert a Szombathelyi Haladás otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának vasárnapi első mérkőzésén.

 

A fővárosi csapat sorozatban nyolcadik sikerét aratta a bajnokságban.

OTP Bank Liga, 29. forduló:

Szombathelyi Haladás-Ferencváros 0-1 (0-0)

Szombathely, 6200 néző, v.: Andó-Szabó
gólszerző: Diallo (56.)
kiállítva: Busai (94.)
sárga lap: Nagy I G. (24.), Bosnjak (80.), Simon Á. (83.), Devecseri (87.), illetve Cukic (30.), Jenner (74.), Diallo (91.), Busai (93., 94.)

  • Haladás: Rózsa – Fehér Z., Guzmics, Devecseri, Bosnjak – Schimmer (Gyurján, 62.), Iszlai (Dvorschák, 84.), Nagy I G., Simon Á., Radó – Hrepka (Medgyes, 69.)
  • Ferencváros: Dibusz – Jovanovic, Mateos, Besic, Bönig – Ugrai (Diallo, a szünetben), Busai, Leonardo, Cukic, Jenner – Böde

Az első játékrészben inkább a Haladás irányította a játékot, több helyzetet is kidolgozott, de még a legnagyobbak is kimaradtak. A vendégek elsősorban kontrákból veszélyeztettek, mivel azonban a kapusok mindkét oldalon kifogástalanul védtek, a szünetig nem született gól.

A fordulást követően az FTC lépett fel kezdeményezőbben, és egy nagy védelmi hibát kihasználva meg is szerezte a vezetést. A szombathelyiek csak a hajrára “ébredtek fel”, ekkor több veszélyes próbálkozásuk is volt, de kapufánál többre nem futotta az erejükből.

sgr \ slr \ bpt

MTI 2014. május 18., vasárnap 18:37

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply