Szenved otthon a Bolton

2013. December 24. Tuesday in Angol Championship, Hírek

Dougie Freedman

A kieső helyek közeléből menekülő Charlton is ponttal távozott Boltonból, a szurkolók kezdik elveszíteni a türelmüket.

 

A Premiershipből tavaly nyáron kiesett Bolton Wanderers továbbra is gyengén szerepel az angol másodosztályban, a bajnokság feléhez közeledve már csak halvány esélye van arra, hogy kiharcolja a rájátszásban való szereplést. Az előző szezonban Dougie Freedman együttese az utolsó fordulóban maradt le a feljutásról döntő play offról, most viszont reménytelenül távolinak tűnik a hatodik hely is: a Wanderers csak a 18. helyen áll a tabellán, tizenegy ponttal lemaradva a rájátszást érő pozícióktól. A kieső zóna viszont csak hat pontra van a boltoniak mögött, ha nem javul a csapat formája, végül még a bennmaradásért kell majd harcolnia tavasszal.

Múlt héten a 21. helyezett Charlton látogatott a Reebok Stadiumba, és a Boltonnak a vendégek vezető találata után csak nagyon nehezen sikerült kiszenvednie az 1-1-es döntetlent. Pedig a hazaiak mezőnyben végig fölényben játszottak, 61 százalékban birtokolták a labdát, de 19 lövési kísérletükből csak hat ment kapura.

A meccs után a szurkolók a szociális médiát használták fel arra, hogy kifejezzék elégedetlenségüket, sokan már arról beszélnek, hogy a vezetők hamarosan lépni fognak, és változásokat eszközölnek a szakvezetésben. Ez annak fényében nem lenne meglepetés, hogy a Bolton 11 hazai bajnokijából mindössze kettőt tudott megnyerni.

Freedman ugyanakkor optimista, szerinte hamarosan az eredményekben is jelentkeznie kell az elvégzett munkának.

“A Charlton ellen jól teljesítettünk, a hozzáállással sem volt gond, de a győzelemhez ki kell használni a lehetőségeket. Az eredmény miatt csalódott vagyok, de a játékunk miatt nem. Megvannak a helyzeteink, de az utolsó megoldások nem sikerülnek. Jó nézni a futballunkat, a türelmes passzjáték már megvan, a befejezésekben viszont javulnunk kell” – mondta a szakember.

Csütörtökön az utolsó helyen álló, előző két bajnokiján döntetlent játszó Barnsley otthonába látogat a boltoni együttes. A hazai győzelemre 2.90 az odds, a döntetlenre 3.40, a vendégek diadalára 2.37 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply