Csatárt keres a QPR

2013. December 24. Tuesday in Angol Championship, Hírek

A Queens Park Rangers a szezon eleje óta vezette a Championship tabelláját, de a hétvégi, Leicestertől elszenvedett vereséggel visszaesett a második helyre.
Harry Redknapp

Redknapp csatárgondokkal küzd.

A QPR a szezon elején az élvonalba való azonnali visszajutást tűzte ki céljául, és sokáig úgy tűnt, nem is jelent majd gondot a csapatnak a Championship első két helyének megszerzése, az utóbbi hetekben azonban visszaesett a gárda teljesítménye, és szorossá vált az élmezőny.

A Burnley hétvégén legyőzte a Blackpoolt, ezzel átvette a vezetést a Leicestertől 1-0-ra kikapó QPR-től, de a Rangerst már szombati legyőzője is beérte pontszámban, míg a liga legjobb formában lévő együttese, az előző hét bajnokiját kivétel nélkül megnyerő Derby County két pontra megközelítette Harry Redknapp csapatát.

A QPR legnagyobb gondja az utóbbi időszakban, hogy képtelen gólokat szerezni meccsein, így hiába kapta a legkevesebb gólt a ligában (huszonegy meccsen mindössze tizenegyet), rendre szenved a bajnokijain. A tabella első feléből egyetlen csapat sem szerzett kevesebb gólt a Rangersnél, így a szakmai stáb úgy döntött, megpróbál kölcsönvenni egy olyan támadót, aki garanciát jelenthet az előrelépésre.

“Nem vagyunk kreatívak, és jóval kevesebb gólt szerzünk, mint szeretnénk, Harry Redknapp csapataira nem ez volt a jellemző eddig. A menedzser szeretne egy olyan csatárt, aki leköt egy teljes védőt elöl, és képes gólokat szerezni” – összegezte röviden Kevin Bond másodedző a kialakult szituációt.

Az első számú kiszemelt a Tottenham válogatott támadója, Jermain Defoe, de a kölcsönvételi terveket gyengíti, hogy Andre Villas-Boast, a Spurs eddigi szakvezetőjét nemrégiben menesztették, így az elmúlt hónapokban háttérbe szorult Defoe bízhat benne, hogy a következő edzőnél visszakerül a csapatba.

A QPR következő bajnokiján még a tíz találatnál járó Charlie Austinra hárul a gólszerzés terhe, a keret másik két csatára, Andy Johnson és Bobby Zamora ugyanis sérült, és még jó ideig nem állhat a csapat rendelkezésére.

A Rangers csütörtökön a négy meccse veretlen (ezeken egy győzelem mellett három döntetlent elérő), jelenleg a hetedik helyen álló Nottingham Forest vendége lesz. A hazaiak győzelmére 2.50 az odds, a döntetlenre 3.20, a QPR diadalára 2.87 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply