Szenegáli játékost igazolna a Celtic

2014. December 24. Wednesday in Egyéb, Hírek

Szenegáli válogatott játékossal erősítene a Celtic labdarúgócsapata. A skót bajnokság éllovasa a belga Racing Genk futballistájára, Kara Mbodjra pályázik, de a védőként és középpályásként egyaránt használható 12-szeres válogatottat a Crystal Palace és a West Ham United is szívesen látná soraiban.

Generic

A glasgow-i együttes menedzsere, Ronny Delia semmit sem bízna a véletlenre, kiszemeltjét ugyanis nagyon jól ismeri. A szezon elején a Strömsdgodsettől érkező szakember már a norvég bajnokságban felfigyelt az egykoron a Tromsö csapatát erősítő szenegálira.

Mbodj edzője a Celtic nagy vetélytársának, a Rangersnek egykori menedzsere, Alex McLeish, aki az eddigi húsz fordulóban 18-szor kezdőként küldte pályára játékosát (minden alkalommal végig is játszotta a mérkőzést), csupán akkor nem számolhatott vele, amikor sárga lapjai miatt az eltiltását töltötte.

“Nem tagadom, valóban vannak brit ajánlataim, de egyelőre nem kívánok ezzel foglalkozni. Nem szeretném, ha bármi elvonná a figyelmemet a Genkről, amellyel akár a bajnoki aranyérmet is megszerezhetjük” – nyilatkozta Mbodj. “Majd januárban egyeztetünk, és akkor a klubbal együtt döntünk a jövőmről.”

A Genk jelenleg a belga bajnokság 4. helyén áll, a dobogótól kettő, az első helytől kilenc pont választja el.

A Celtic kissé hektikusan teljesít, az előző szezonban csupán egy vereséget szenvedett, a mostaniban már háromnál jár: az Inverness és a Hamilton elleni 0-1 után vasárnap rangadót vesztett a Dundee United otthonába (1-2), így előnye négy pontra csökkent.

A vereség után a csapat középpályása, Stefan Johansen bocsánatot kért a szurkolóktól, és azt ígérte, hogy szombaton, a Ross County elleni hazai mérkőzésen győzni fognak. “Szurkolóink fantasztikusak voltak, öröm volt játszani előttük, ezért is sajnálom nagyon, hogy nem tudtunk nyerni” – nyilatkozta.

A Celtic hazai győzelmére 1.16 az odds, a döntetlenre 7.00, míg a Ross County idegenbeli sikerére 15.00 szorzóval lehet fogadni.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply