Strootman a Manchester Unitedbe igazol

2014. December 25. Thursday in Angol Premier Liga, Hírek

Kevin Strootman
Matteo Materazzi játékosügynök szerint eldőlt, hogy Kevin Strootman a téli átigazolási időszakban 40 millió euróért az AS Romából a Manchester Unitedbe igazol.

 

A Manchester United a gyenge szezonkezdet után alaposan beleerősített, zsinórban hat bajnokit megnyert, majd a legutóbbi fordulóban döntetlent játszott az Aston Villával. Louis van Gaal harmadik helyezett csapata pénteken a Premier League-ben a Newcastle együttesét fogadja, amely az utolsó két bajnokiját elveszítette, az Arsenaltól 4-1-re, a Sunderlandtől pedig 1-0-ra kapott ki.

Van Gaal szerint sokkal bátrabban kell támadniuk, mint ahogy eddig tették, főleg hazai pályán. “A statisztikánk az idegenben lejátszott mérkőzések alapján nem olyan rossz. Az otthon játszó csapatok bátrabban támadnak, de amikor idejönnek hozzánk, csak a védekezéssel foglalkoznak. Ezért kell nekünk minden találkozón dominálni. Ezt már meg tudjuk tenni negyvenöt-hatvan percen keresztül, de el kell érnünk, hogy sikerüljön a meccseket végiguralni” – nyilatkozta a holland szakember, akinek nincs könnyű dolga, hiszen hét sérültje is van, és a következő kilenc nap alatt négy meccset is játszik csapata.

A Manchester Uniteddel kapcsolatos hír, hogy Matteo Materazzi FIFA-licences játékosügynök szerint eldőlt, hogy Kevin Strootman a vörös ördögökhöz szerződik a téli átigazolási időszakban. Az AS Roma holland középpályását már a nyáron szerette volna megszerezni Louis van Gaal, ám akkor nem sikerült megegyezniük a Romával, amely mindenképpen meg akarta tartani a hollandot.

“Már csak az aláírások hiányoznak, eldőlt, Kevin Strootman januárban negyvenmillió euróért a Manchester Unitedhez szerződik” – mondta a Raisport.rai.it-nek Matteo Materazzi a 25-szörös holland válogatott játékosról, aki az idén sérülés miatt mindössze két bajnokin lépett pályára a Serie A-ban.

A pénteki meccsen a Manchester United győzelmére 1.40, a döntetlenre 5.00, a Newcastle sikerére pedig 9.00 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply