Suarez kihagyhatja az első meccset

2014. June 14. Saturday in Hírek, Világbajnokság 2014

Luis Suarez
Luis Suarez sérülése szépen gyógyul, ám várhatóan elővigyázatosságból kihagyja a Costa Rica elleni mérkőzést.

 

A világbajnokságot megelőző időszak egyik nagy kérdése volt, hogy Luis Suarez megnyeri-e a versenyfutást az idővel. Az uruguayi válogatott szövetségi kapitánya mindenképpen ragaszkodott a Liverpool támadójának a beválogatásához, Suarez úgy is bekerült a világbajnoki keretbe, hogy az elmúlt hetekben sérült volt.

Az angol bajnokság gólkirálya kihagyhatatlan volt a szezon hajrájában, holott kisebb térdsérüléssel bajlódott. Az idény végeztével a csatáron kisebb műtétet végeztek el, amely után három hét pihenőt rendeltek el a számára. A rehabilitáció a megfelelő ütemben halad, ám a biztonság kedvéért a Costa Rica elleni első meccset még kihagyja az uruguayi klasszis.

Oscar Wasington Tabarez elmondása szerint Suarez csak akkor lép pályára a szombati meccsen, ha az edzésen minden zökkenőmentesen alakul, ha a liverpooli légiós fájdalmat érez, akkor biztosan nem játszik az első körben.

“Az orvosok mondták, hogy a keret tagja lehet, ezért van velünk. Növeljük a terhelést, szerencsére eddig nem akadt semmi gond. Tegnap már teljes edzésen vett részt, sőt játszott is. Nem volt probléma, de az biztos, hogy még nincs abban a formában, hogy egy egész meccset végigjátsszon” – mondta Tabarez.

A szövetségi kapitány úgy véli, hogy a Costa Rica elleni meccsen a csapat még megpróbálhatja pótolni Suarezt, akire viszont az olaszok és az angolok elleni meccseken már nagyobb szükség lehet.

Az uruguayi válogatott szombati sikerének az oddsa 3.00, a döntetlenre 4.33, a Costa Rica-iak győzelmére 9.50 a szorzó.

Forrás: Unibet

Sportfogadás - Unibet

Related Articles

Leave a Reply